Çağlar Ertuğrul isyan etti: Çakma Hollywood yıldızı dediler...

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Amerikalı oyuncu Jake Gyllenhaal'a olan benzerliği hakkında konuştu. Ertuğrul, "'Dağ' filmi çıkacağı zaman bir gazetede 'Türk filminde çakma Hollywood yıldızı' diye başlık atılmıştı. Hani sanki filmde Jake Gyllenhaal adı yazıyor ama ben oynamışım gibi bir haberdi" dedi.

TRT1'in sevilen yapımlarından "Teşkilat" dizisinde rol alan Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim'in YouTube kanalındaki programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, dünyaca ünlü aktör Jake Gyllenhaal'a olan benzerliği hakkında konuştu.

TÜRK FİLMİNDE ÇAKMA HOLLYWOOD YILDIZI

"Hakkında çıkan saçma bir magazin haberi var mı?" sorusuna yanıt veren Ertuğrul "Var. Hatta magazindeki ilk haberimdi muhtemelen. 'Dağ' filmi çıkacağı zaman bir gazetede 'Türk filminde çakma Hollywood yıldızı' diye başlık atılmıştı. Hani sanki filmde Jake Gyllenhaal adı yazıyor ama ben oynamışım gibi bir haberdi." şeklinde yanıt verdi.

Lenfoma kanserine yakalanan Boğaç Aksoy yeniden hastaneye yatıyor

İLİŞKİLİ HABER

Lenfoma kanserine yakalanan Boğaç Aksoy yeniden hastaneye yatıyor
Haluk Levent yardım yapmaya doymuyor! Bu defa sesini kaybeden şarkıcı Tüdanya'ya destek çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent yardım yapmaya doymuyor! Bu defa sesini kaybeden şarkıcı Tüdanya'ya destek çıktı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0