Haluk Levent yardım yapmaya doymuyor! Bu defa sesini kaybeden şarkıcı Tüdanya'ya destek çıktı

Geçmiş yıllarda şarkılarıyla damga vuran şarkıcı Tüdanya, gırtlak kanserine yakalanarak sesini kaybetmişti. AHBAP Derneği Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent, Star TV'de yayınlanan programında Tüdanya'ya destek olacaklarını duyurdu.

80'li yıllara damga vuran ve 'Seni Sevmeyen Ölsün' şarkısıyla da hafızalara kazınan şarkıcı Tüdanya gırtlak kanserine yakalanmıştı. Ameliyat olan ünlü şarkıcı aylarca Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Yaşamını İzmir'de sürdüren 60 yaşındaki şarkıcı, hastalığı nedeniyle sesini kaybetmişti.

Tüdanya gırtlak kanseri

Tüdanya gırtlak kanseri

Tek geçim kaynağı olan şarkıcılıktan da uzak kalan ve zor zamanlar yaşayan Tüdanya'nın yardımına, AHBAP Başkanı Haluk Levent yetişti. Star TV'de canlı olarak yayınlanan Haluk Levent'le Yeniden programına bağlanan Tüdanya, yaşadığı zorlukları oğlunun aracılığıyla anlattı. Konuşamayan ünlü şarkıcı, borçlarının biriktiğini ve ev sorunu yaşadığını kaydetti.

haluk Leventten Tüdanya

haluk Leventten Tüdanya

EV SORUNU VE BORÇLARI İÇİN HALUK LEVENT HAREKETE GEÇTİ


Haluk Levent ise Tüdanya'nın ev sorununu çözeceklerini, borçları için ise sanatçı arkadaşlarıyla kendi aralarında para toplayacaklarını açıkladı.

Levent'in desteği sonrasında duygulanan şarkıcı gözyaşlarını tutamadı. Haluk Levent, Tüdanya'nın unutulmaz şarkısı 'Seni Sevmeyen Ölsün'ü de seslendirdi.

 

 

Çağlar Ertuğrul isyan etti: Çakma Hollywood yıldızı dediler...

İLİŞKİLİ HABER

Çağlar Ertuğrul isyan etti: Çakma Hollywood yıldızı dediler...
Memiş hocadan dikkat çeken açıklama! Gündüz kuşağı zehir saçıyor

İLİŞKİLİ HABER

Memiş hocadan dikkat çeken açıklama! Gündüz kuşağı zehir saçıyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0