Memiş hocadan dikkat çeken açıklama! Gündüz kuşağı zehir saçıyor

Geçtiğimiz senen evlilik programlarının kaldırılmasının ardından gündüz saatlerinde ekranları esir alarak evleri işgal eden ‘reality show’ yapımlar, aile yapımızı tehdit etmeye devam ediyor. Bu programların neden olduğu ahlaki ve sosyolojik çöküntüye karşı uyaran Memiş Hoca dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kamuoyunun yakından tanıdığı Memiş Hoca, Türk aile yapısını zehirlemeye devam eden gündüz kuşağı programlarına karşı acilen önlem alınması çağrısı yaptı. Türlü türlü ahlaksızlarla ekranları esir alan bu tür yapımların toplumda ahlaki bir dezenformasyona neden olduğuna dikkati çeken Memiş Hoca, RTÜK’ü harekete geçmeye davet etti.

İğrençlik had safhada

Tuhaf tuhaf ahlaksızlıkların çok olağan bir olay gibi her gün bütün toplumun evlerine kadar girdiğine dikkati çeken Memiş Hoca, “Ülkemizin ücra köşelerinde bulunan bilinçsiz kişiler ekrana çıkartılıyor. Bu kişilerin yaptıkları, yaşadıkları ne kadar gayri ahlaki durum varsa hepsini ekranlara taşıyorlar. Kim kiminle ilişki yaşamış, enişte baldızıyla beraber olmuş, kayınpeder geliniyle birlikte olmuş, filanca kişi filanca kişiyi öldürmüş gibi iğrenç programlar yapılıyor. Ahlaksızlık hat safhada. Çoğu kişi de intikam duygusuyla ekrana çıkıyor. Aslında bu tür programları yapanlar, bilinçli veya bilinçsiz olarak toplumda ahlaksızlığı normalleştirmeye çalışıyorlar” tepkisini gösterdi.

Milli ve manevi değerlerin korunmasının önemine de değinen Memiş Hoca, “Bir millet öz güveninden, milli ve manevi değerlerinden uzaklaşırsa o millet çöker. Televizyon ve gazetelerin özgürlük adı altındaki yayınları ile toplum resmen saldırı altında. Bu ekranlarda iddia edildiği gibi yaşananlar dünyanın her yerinde var. Gelişmiş ülkelerin hepsinde var. Ama bu ülkeler insanların yaşadığı ahlaksızlıkları medyada televizyonlarda çarşaf çarşaf ortaya sermiyor” dedi.

Ekonomi düzelecek

Hükümetin önümüzdeki yıl ekonomik sorunları çözeceğini de kaydeden Memiş Hoca, “Ben inanıyorum ki hükümet 2022’de ekonomik sıkıntının üstesinden gelecek. Özendiğimiz Avrupa’da Amerika’da salgın döneminde yaşananları unutmayalım. Bizim ülkemizde bunlar yaşanmadı. Tekrar söylüyorum hükümet 2022’de ekonomiyi toparlayacak” dedi.

Haluk Levent yardım yapmaya doymuyor! Bu defa sesini kaybeden şarkıcı Tüdanya'ya destek çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent yardım yapmaya doymuyor! Bu defa sesini kaybeden şarkıcı Tüdanya'ya destek çıktı
Burcu Özberk doğum gününü yıllardır yanlış biliyormuş

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk doğum gününü yıllardır yanlış biliyormuş
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0