MasterChef Tunahan şefleri gülme krizine soktu! MasterChef Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında?

Masterchef programında muzip mizacıyla dikkat çeken Tunahan Ak isimli bir yarışmacı, jüri üyelerini gülme krizine soktu. 2021 Masterchef yarışmacısı Tunahan’ın kim olduğu arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Tunahan Ak, yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

MasterChef 2021'de elemeler devam ediyor. Birinci elemeleri geçen yarışmacılar ikinci aşamada rakipleri ile düello yapacak. Son bölümde genç yarışmacı Tunahan Ak, şeflerin sorularına verdiği cevaplarla onları kahkahaya boğdu, ekrana eğlenceli görüntüler yansıdı. Genç yarışmacı Tunahan Ak, patates yatağında bonfile yaptı. Somer şef hayır dedi, Danilo ve Mehmet Şef ise evet dedi. Tunahan Ak ikinci tura çıkmayı başardı. Peki; Masterchef Tunahan kimdir, kaç yaşında?

MASTERCHEF TÜRKİYE TUNAHAN AK KİMDİR?

Tuhan Ak, 19 yaşında ve aşçıdır. Yarışmada iddialı mısın sorusuna ise "Bunu zaman gösterecek" şeklinde yanıt verdi. Genç yarışmacı muzip cevapları ile şeflerden tam not aldı.

Genç yarışmacı Tunahan Ak, patates yatağında bonfile yaptı. Somer şef hayır dedi, Danilo ve Mehmet Şef ise evet dedi. Tunahan Ak ikinci tura çıkmayı başardı.

Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu'da 4 sene yatılı okumuş. 1,5 senedir Kadıköy'de çikolata imalathanesinde çalışıyor. Tunahan Ak ile şefler arasındaki diyaloglar, izleyenleri kahkahaya boğdu. Mehmet şefin "Eti nasıl pişirmek istedin?" sorusuna "Tavada" şeklinde cevap vermesi Danilo şef ve Somer şefi çok güldürdü.

Mehmet şef, derece olarak demek istiyorum deyince Tunahan'ın 60 derece cevabı iki şefe kahkaha attırdı. Mehmet şef, bu cevaplar karşısında "Kamera şakası falan değilsin dimi" diyerek tepki verdi.

Masterchef Sergen Özen kimdir? Sergen Özen kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef Sergen Özen kimdir? Sergen Özen kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Vatandaş 2 yıl önce

Bu ne idu belirsizleri kanalında ödül verenin reklamı ni niye yapıyor sunuz biz bu kanalı izlemeyi bıraktık

Toplam 1 beğeni