Masterchef Sergen Özen kimdir? Sergen Özen kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışma programına katılan Tekirdağlı Masterchef Sergen Özen en çok merak edilen yarışmacılar arasında. 2. turda elenen ancak yeniden yarışmaya alınan Tekirdağlı köfteci Sergen Özen kaç yaşında ve aslında ne iş yapıyor sorularının yanıtı haberimizde bulabilirsiniz.

Eli yetenekli ve kalbi mutfakta atan şef adaylarının yarışmacı olabilmek adına verdikleri mücadele ile Masterchef'teki zorlu maraton sürüyor. Birbirinden iddialı isimlerin kendilerini kanıtlamak adına hünerlerini sergilediği yarışmada Sergen Özen de jüri karşısına çıkarak geçer not almaya çalıştı. Sergen Özen Demi glace sosu ile mantarlı kuzu yemeği ile şeflerin karşısına çıktı ve üç şeften evet oyu alarak sonraki tura geçmeyi başardı. 

29 Temmuz Perşembe akşam TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programında şefler 3 yarışmacının da yaptığı fırınlanmış soğan çorbasını çok beğenirken, karar vermekte zorlandılar. 

Yarışmadan ilk elenen Masterchef Yasemin olurken, Tekirdağlı Masterchef Sergen Özen ise Görkem ile girdiği mücadeleden başarılı çıkamayarak 3. tura kalamamıştı. Ancak şeflerin sürpriz bir kararıyla yeniden yarışmaya döndü.

 

SERGEN ÖZEN KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

25 yaşında olan Tekirdağlı köfteci Masterchef Sergen Özen Tekirdağ otelcilik lisesinden mezun oldu. Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde işlettiği yemek salonunda meşhur Tekirdağ köftesi yapan Sergen Özen yaklaşık on senedir aşçılık yapıyor.

Sergen Özen geçen sezon katıldığı yarışmada yaptığı yemeğe sos eklemeyi unutunca elenmişti. 'Yarım kalan hesabımı kapatmaya geldim' diyen Sergen 25 yaşında. Tekirdağ'da köftecilik yapıyor. 9 senedir mutfakta. Balık tutmayı çok seviyor. @sergenozn Instagram hesabıdır.

MasterChef Tunahan şefleri gülme krizine soktu! MasterChef Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Tunahan şefleri gülme krizine soktu! MasterChef Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0