Fransız askısı yaptıran Serap Paköz'ün son hali herkesi şoke etti! Yine yüzüne ne oldu?

Ünlü sunucu Serap Paköz, Seda Sayan'ın doktoruna giderek "Fransız askısı" işlemi yaptırmıştı. Estetik akımına uyan 57 yaşındaki Paköz, Fransız askısı sonrası inanılmaz değişimiyle gündeme geldi. Ünlü sunucu estetik sonrası son halini sosyal medya hesabından paylaştı. İşte estetik halleriyle ve yüzündeki değişimiyle Serap Paköz'ün şaşırtan değişimi...

TV 8 ekranlarında Gerçeğin Peşinde programıyla izleyici karşısına çıkan ünlü sunucu Serap Paköz'ün yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Gündüz kuşağı programlarıyla karşımıza çıkan Paköz'ün yıllar içindeki değişimi...

serap paközün yıllar içindeki değişimi

serap paközün yıllar içindeki değişimi

Sunucu Serap Paköz'ün geçmiş yıllarda TRT'den KANAL D Ana Haber'e geçişi dergi kapağından duyurulmuştu..

Son dönemde yaptırdığı estetikle gündemde yer alan Seda Sayan'dan sonra bir yenisi daha eklendi. Kısa bir süre önce operasyondan çıktığını belirten Serap Paköz Fransız askısı yaptırdıktan sonra estetik sonrası değişimiyle yine gündem oldu. 

'MR. SPOCK'A BENZETİLMİŞTİ

Serap Paköz'ün son hali bazı takipçileri tarafından 'Uzay Yolu' filminin efsane karakteri Mr. Spock'a benzetti.

serap paköz

serap paköz

SON HALİ DİLLERE DÜŞTÜ!

Yüzüne estetik ve Fransız askısı yaptıran ünlü sunucuyu görenler tanımakta zorlandı. 

serap paközün son hali

serap paközün son hali

"DİŞLERİMİ ÇEKTİRDİM"

57 yaşındaki sunucu gelen bu yorumlar üzerine sessizliğini bozmuştu. Paköz, "Biraz zor konuşuyorum, insanlar diyor ki Fransız Askısı, bilmem ne, o, bu. Ben her şeyimi paylaştım sizler ile. Bu konuşma bozukluğumun onunla alakası yok, 7 tane dişim çekildi. O yüzden konuşmakta zorluk çekiyorum. Bunu paylaşayım da bilin işin aslı nedir." ifadelerini kullanmıştı…

NE OLMUŞTU?

Paköz, işlem yaptırdıktan sonra son halini sosyal medya hesabında paylaşmayı ihmal etmedi.

serap paközün estetikli son hali

serap paközün estetikli son hali

Paköz, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Alışveriş yapan sunucu, ayaküstü soruları yanıtladı. Paköz, "Göz önündeki kadınlar yıllardır estetik yaptırıyor, artık haber değerini yitirdi. Ben bunu yaptırıp, bir de sosyal medyadan paylaşınca çok konuşulur oldum" dedi.

Ünlü sunucu, "Kesip biçme, cerrahi bir işlem yaptırmadım. Fransız Askısı'nı Seda Sayan’dan duydum ve kendisini aradım. İlk başta çok tepki aldım, ne de olsa bir şeyler bozuluyor, şişlikler oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

Seda Sayan'ın kendisi için araya girdiğini ve doktoruna telefon ettiğini dile getiren sunucu, paylaşımının altına şu notu düştü:

"Benim neyim eksik ki... Biraz toparladı Cem beni. Fransız askı yaptı. Daha 1 saat oldu… Aşırı şiş... Siz bir de 1 hafta sonra görün. Ellerine sağlık Cem'ciğim… Sana çok güveniyorum ve dost olarak da bayılıyorum... Sevgili Seda Sayan Miami'den aradı Cem'i... Teşekkür ederim Sedoşum..."

serap paköz estetik

serap paköz estetik

YENİ HALİMİ HEYECANLA BEKLİYORUM

Paköz, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetik işleminin ardından Nişantaşı'nda görüntülendi. Aracın içinde objektiflere takılan sunucu, bir de açıklama yaptı.

serap paköz estetikli halini paylaştı

serap paköz estetikli halini paylaştı

Paköz, "Doktorumdan çıktım. Bir kaç gün sonra yeni halime kavuşacağım. Yeni halimi heyecanla bekliyorum. Kendimle barışık olan bir insanım" dedi.

Ünlü sunucunun paylaşımı, kısa süre içinde sosyal medyada büyük ilgi görerek gündem oldu. Takipçileri, Paköz'e "Ne gerek vardı?", "Herkes birbirine benzemeye başladı" yorumlarında bulundu.

serap paköz isyan etti

serap paköz isyan etti

Sosyal medya hesabından operasyonun detaylarını paylaşıp doktoruna teşekkür eden Paköz'e takipçileri 'Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş' şeklinde yorum yaptı.

"KİTABIMDA YAZMAZ"

Gelen kötü mesajlar karşısında sessiz kalmayan ünlü sunucu, ‘Ben; "Kızım, işçinin alnının teri kurumadan, parasını ödeyeceksin" diyen bir babanın kızıyım. Bu öğretiyle büyüdüm. "Beleşçilik" kitabımda yazmadı, yazmaz da... Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil. Sevgilerimle!’ sözleriyle isyan etti.

Sefa Doğanay 'da Paköz'ün yaptırdığı estetik üzerine ti'ye aldı. Doğanay sosyal medya hesabı üzerinden 'Fransız askılarımla Gerçeğin Peşindeyim Bi ben eksiktim' sözleriyle paylaştı.

sefa doğanay serap paköz taklidi

sefa doğanay serap paköz taklidi

Doğanay'ın yaptığı paylaşımın altına daha önce Fransız askısı estetiğini yapan Seda Sayan'da yorum yaparak katıldı. Sayan 'oğlum sen delisin' yorumunda bulundu.

Sercan Yıldırım kimdir? Survivor Sercan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Sercan Yıldırım kimdir? Survivor Sercan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?
Oyuncu Metin Zakoğlu ölümden döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Metin Zakoğlu ölümden döndü!
"Beni salın" diyen Hande Erçel'in yeni hamlesi kafaları karıştırdı! Oyunculuğu bıraktı mı?

İLİŞKİLİ HABER

"Beni salın" diyen Hande Erçel'in yeni hamlesi kafaları karıştırdı! Oyunculuğu bıraktı mı?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 56

ahmet 2 ay önce

sen bitmiş tükenmişşin ya

Muhammed Kerem 3 ay önce

Çakma yüzler,yapay yaşamlar.yalan hayatlar

Toplam 3 beğeni

Dost 7 ay önce

Kardeşim her yaşın bir güzelligi olgunlugu vardır neden kendinizi böyle gülünç hale sokuyorsunuz o dudaklarla aynı mis peegi ye benziyorsunuz kusura bakmayın ama tam sahne soytarılarına benziyor bütün yaptıranlar

Toplam 4 beğeni

sultan 7 ay önce

zavallılar batan geminin malları çok yazık bunun kaçarı göçeri yok neticede öleceksin avantadan geleni avantaya harcamakta cabasi boş veerrr otur yerinde keyfine bak n

Toplam 3 beğeni

Bekir 7 ay önce

Yakında bunlar iç organlarınıda gerdirirse şaşırmam

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun