Ünlü şarkıcılar sahnelere muhteşem bir dönüş yaptı!

Pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla müzik dünyasının ünlü isimleri sahnelere dönüş yaptı. Ünlü sanatçılar, birbirinden güzel şarkılarıyla sevenlerini mest etti.

SAHNELERİN ŞAMPİYONU: GÜLŞEN

Süper Lig, Kadın Futbol ve Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu olan Beşiktaş, Ankara’da özel bir kutlama gerçekleştirdi. “Şampiyon Sensin” isimli organizasyon, saat 19.03’te Congresium Teras’ta yapılırken; sahnede ise Gülşen 3 bin taraftara seslendi. Yoğun ilgi gören sanatçı, “Bu yıpratıcı süreçle mücadele eden herkes şampiyon bence...” ifadelerini kullandı.

SAHNELERDE SİMGE RÜZGARI!

Güzel şarkıcı Simge, Musa Göçmen’in yönetiminde olan senfonik orkestra konseri ile Antalyalılarla buluştu. Seçtiği kıyafetlerle göz kamaştıran Simge, Babil Sanat organizasyonuyla, Antalya Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenlerine müzikal bir şölen yaşattı. Hayranlarının beğenisini toplayan şarkıcı, “Yoğun ilgiye çok teşekkür ederim. Bu alkışlar doğru yolda olduğumun göstergesidir.” dedi.

SAHNELERE DAMGASINI VURDU

Bursa’da yer alan Makara Bademli’de sahne alan ünlü şarkıcı Merve Özbey, enerjik yapısı ve sevilen şarkılarıyla müzikseverlerle buluştu. Ünlü sanatçı, yoğun bir sürece giriş yaparken hafta boyunca Ankara, Balıkesir, Çeşme ve Bodrum’da sahne alacak.

“DİZLERİM TİTRİYOR”

Sahnelere dönen Fatih Ürek, yaz sezonunun gelmesiyle tatilcilere “Merhaba” dedi. Yalıkavak Mücver Restaurant’ta sahne alan ünlü isim, “Bu gece kendimi ilk defa sahneye çıkıyormuş gibi hissediyorum. Dizlerim tir tir titriyor” dedi. Fatih Ürek, Tanju Babacan imzalı kıyafetiyle sahnede göz kamaştırdı.

“ŞARKI SÖYLEMEYİ UNUTTUK”

Önceki akşam Günay Restaurant’ta sahne alan Cenk Eren, “Pandemiden dolayı şarkı söylemeyi unuttuk, bizi biraz alkışlar mısınız?” şeklinde esprili bir giriş yaptı. “Repertuvar” albüm serisini seslendiren sanatçı, programını Barış Manço şarkılarıyla başladı.

“SAHNELERE HASRET KALDIK”

Türkbükü’ndeki Üzüm Kızı Restaurant’ta sahne alan Metin Arolat, sevenleriyle özlem giderdi. Sanatçı, “Sekiz aydır sahnelere ve size hasretiz. Bu gece çok özel... Yeniden doğmuş gibi hissediyoruz” şeklinde konuştu.

Müge Anlı 23 cinayeti çözdü 930 aileyi kavuşturdu

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı 23 cinayeti çözdü 930 aileyi kavuşturdu

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0