Kenan Doğulu'nun ABD vatandaşlığı başına dert açtı!

Şarkıcı Kenan Doğulu, ABD Vergi Dairesi ile kötü olduğu haberi geldi. Kısaltılmış adı IRS olan vergi dairesi, ABD'de de vatandaşlığa sahip olan Kenan Doğulu için yüksek bir vergi borcu çıkardı.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, ABD vatandaşı olmasından kaynaklı olarak kötü bir haberle karşılaştı. Sabah'ın haberine göre; ABD'de vatandaşlığı bulunan Doğulu'ya, vatandaşlık verdiği kişilerin, başka ülkelerdeki kazançlarından da vergi alma hakkına sahip olan ABD Vergi Dairesi tarafından yüksek meblada bir vergi borcu çıkartıldı.

Kenan doğulu abd vatandaşlığı sorunu

Kenan doğulu abd vatandaşlığı sorunu

TAKSİT YAPTIRMAK ZORUNDA KALDI

Kısaltılmış adı IRS olan Vergi Dairesi'nin bu talebi sonrası Doğulu, pandemi süreci sebebiyle ödemelerde zorlandı. Vatandaşlığını kaybetmek istemeyen Doğulu, borcun ödenmesi için taksit yaptırmak zorunda kaldı.

Sunucu Zuhal Topal Kıbrıs'da aşı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Zuhal Topal Kıbrıs'da aşı oldu!
Oyuncu Serkay Tütüncü Alaçatı'daki fiyatlara isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Serkay Tütüncü Alaçatı'daki fiyatlara isyan etti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

aysel 2 yıl önce

Her şeyin bir bedeli vardır.