13 yaşındaki Hamdullah yaşamını yitirdi, Işın Karaca yıkıldı!

İzmir’in Urla ilçesinde serinlemek için denize giren 13 yaşındaki Hamdullah Peker, denizde hareketsiz olarak bulununca hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Peker, hayatını kaybetti. Bu duruma kayıtsız kalmayan ünlü sanatçı Işın karaca, “Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim” şeklinde konuştu.

Dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen olay, Urla’nın Özbek Mahallesi Akkum Plajı’nda gerçekleşti. İddiaya göre, serinlemek için arkadaşlarıyla denize giren 13 yaşındaki Hamdullah Peker’in gözden kaybolmasıyla birlikte Peker’in arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar arama çalışması gerçekleştirdi. Bir süre sonra suyun yüzeyinde hareketsiz bir şekilde görülen Hamdullah Peker, çevredekiler tarafından kıyıya doğru çıkarıldı. İhbar sonucu bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında Hamdullah Peker, Urla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların yaptığı tüm müdahaleler sonucunda kurtulamayan Hamdullah Peker, yaşama gözlerini yumdu. Hamdullah’ın cansız bedeni İzmir Ali Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Öğrenilen bilgilere göre; Hamdullah Peker bir elektrikçi dükkânında çalışıyordu ve izin gününde arkadaşlarıyla denize gitmişti.

“KENDİMİ HİÇ BU KADAR İŞE YARAMAZ HİSSETMEMİŞTİM”

Ailesiyle tatil yapan Işın Karaca, bu olaya şahit olduğunu belirtirken, sosyal medya hesabı üzerinden konuya dair yorumda bulundu:
"Biz bugün ailemle birlikte Özbek'te bu olaya şahit olduk. Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim. Denizden gelen imdat sesleri, balıkçı teknelerin telaşı, kıyıda bizlerin duası. Allah'ım sen annesine, babasına sabırlar ver. Gözümün önünden gitmiyor"

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

vatansever 2 yıl önce

sonra sizin gibilerine işe yaramaz deyince kızıyorsunuz.

Tabduk emre 2 yıl önce

İnsanoğlu kendine ne bahşedilirse edilsin aciz varlık.

zafer gülten 2 yıl önce

O plajı bilirim,hafif akıntı var ve tuhaf bir rüzgarı var,sanki minicik küçük hortumlar gibi,bazen denizde hafif anaforlar oluşturuyorlar,o plajda yüzme bilmeyen birinin açılmaması lazım,Çeşme sahilleride öyle,denizi dalgalı ve rüzgarlı.