Yıldız Tilbe konserinde ara vermeden 2,5 saat şarkı söyledi!

Pandemi nedeniyle uzun süredir sahneye çıkamayan Yıldız Tilbe, konserlerin başlamasıyla ikinci kez Harbiye'de konser verdi. Konser biletleri satışa çıktığı gibi biten Tilbe, ara vermeden 2,5 saat şarkı söyledi.

Türkiye'nin en önemli sahnelerinden Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu bu yaz Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla birbirinden renkli konserlere ev sahipliği yapıyor. 9 Temmuz 2021 cuma günü biletleri günler öncesinden tükenen Yıldız Tilbe konseri ile başlayan "Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi Konserleri" 12 Temmuz 2021 pazartesi akşamı yine biletleri tükenen ikinci Yıldız Tilbe konseri ile devam etti. 

Sahneye "Delikanlım" ile çıkan Tilbe'ye dev Harbiye korosu eşlik etti. Ara vermeden 2.5 saat şarkı söyleyen Yıldız Tilbe, kırmızılar içinde çıktığı sahneden seyircisi ile hasret giderdi.

Ünlü rapçi canlı yayınında öldürüldü, o anları takipçileri izledi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü rapçi canlı yayınında öldürüldü, o anları takipçileri izledi!
Britney Spears’a Madonna’dan tam destek!

İLİŞKİLİ HABER

Britney Spears’a Madonna’dan tam destek!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0