Britney Spears’a Madonna’dan tam destek!

Britney Spears ve babası Jamie Spears arasında süregelen dava son zamanlarda gündeme bomba gibi düşmüştü. Davayla beraber hüsrana uğrayan Spears’a Popun Kraliçesi’nden destek geldi.

Madonna geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile beğeni yağmuruna tutuldu. Üzerinde Britney Spears yazan bir tişörtle poz veren dünya yıldızı, fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı.


13 yıldır devam eden vasiliğin son bulması için babası Jamie Spears’a dava açan Britney Spears, hayatını ve parasını geri almaya çalışıyor. Ancak açtığı davada hayal kırıklığına uğrayan Britney Spears’a destek veren Madonna, “Bu kadına hayatını geri verin!” dedi.

“BRITNEY, SENİ HAPİSTEN ÇIKARMAYA GELİYORUZ"

Dünyaca ünlü şarkıcı, konu hakkında Instagram hikâyesinde paylaştığı fotoğrafta şu sözlere yer verdi:
“Kölelik çok önce kaldırıldı. Yüzyıllardır kadınlara bunu yapan açgözlü ataerkilliğe ölüm. Bu bir insan hakları ihlalidir! Britney seni hapisten çıkarmaya geliyoruz”

Ünlü rapçi canlı yayınında öldürüldü, o anları takipçileri izledi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü rapçi canlı yayınında öldürüldü, o anları takipçileri izledi!
Yıldız Tilbe konserinde ara vermeden 2,5 saat şarkı söyledi!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe konserinde ara vermeden 2,5 saat şarkı söyledi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0