Hande Yener'den kanser itirafı sonrası ilk açıklama

Pop müziğin sevilen ismi Hande Yener, bir yıldır annesinden ve en yakınlarından bile gizlediği gerçeği anlattı. Meme kanserini atlattığını söyleyen ünlü şarkıcı, geçirdiği zor günleri gözyaşları içinde dile getirdi. Yener, kanserini uzun yıllar saklamasının sebebini ilk kez açıkladı.

Hande Yener (48), keyifli giden sohbetin ortasında artık çok değiştiğini, bu değişimin nedeninin bir yıl önce geçirdiği meme kanseri olduğunu söyledi.  Yener, 7 saat süren bir operasyon sonucu kurtulduğu meme kanserini bir gün evinde otururken göğsünde hissettiği kitle sonucu hastaneye giderek öğrendiğini dile getirdi. Ünlü şarkıcı, "Kendimi kontrol ederken şüphelendim ve hastaneye gittim. Akşam saati laboratuvarda bir doktorun odasına girdiğimde ‘felaket’ dediğini duydum ve yıkıldım." dedi. 

Bu açıklamalarını o yıllarda yapmamasının sebebinin kimsenin üzülmesini istemeyen Yener, "Çok zor günler geçirdim, hayranlarım üzülmesin diye kimseye söylemedim, herkesten çok fazla destek mesajı aldım ve ağlayarak okudum" şeklinde konuştu. 

Hande Yener, "Öleceğimi sandım. Erken teşhisin hayat kurtardığını bu süreçte öğrendim. Doktorum Cihan Uras sayesinde kemoterapi dahi görmeden atlattım hastalığı. 6 ayda bir yaşadığımı kutluyorum. Her temiz rapor çıktığında evde çığlıklarla kutlama yapıyoruz." diyerek hastalığını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Yener, kanser olduğunu ilk öğrendiği an gittiği hastanede yaşadıklarını da şöyle anlattı: Gözyaşlarıyla hastaneye girdiğimde yanımdakiler intihar edeceğim diye arkamdan geldi. Doktorumla konuştuktan sonra motivasyonum değişti. Bir an geldi ve teslim oldum, ‘Allah'ıma kavuşuyorum’ diye avundum.

"KANSERKEN SAHNEYE ÇIKTIM"
Hande Yener, kanser tedavisi görürken sahneye çıktığını da belirtti. Ünlü şarkıcı, "Omuzlarımdaki direnler ve vücudumdaki kablolar görünmesin diye vatkalı bir ceketle sahneye çıktım ve kimse anlamadı." ifadelerini kullandı.

Kanser sürecinin kadınlara umut olmasını istediğini söyleyen şarkıcı, "Kadınlara bunu anlatmak zorundayım. Duymayan kalmasın istiyorum ve her kadının kendisini kontrol etmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Hande Yener bu hastalığın üzerine yapışmasına istemediğini ifade etti. Yener, "İlk ve son kez kanserle ilgili konuşuyorum. Bu hastalığın üzerime yapışmasını istemiyorum. Kimse beni bu hastalıkla anmasın." diye konuştu.

Ferdi Eğilmez: “Hababam Sınıfını yeniden çekmek benim fikrim değildi!”

İLİŞKİLİ HABER

Ferdi Eğilmez: “Hababam Sınıfını yeniden çekmek benim fikrim değildi!”
Yaptığı perukları kanser hastalarına hediye ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Yaptığı perukları kanser hastalarına hediye ediyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

Altar 2 yıl önce

Aman ha sakın üşütme kanserden kurtulan üşüttü mü iflah olmuyor giyimine dikkat et kendini aşırı yorma...anlarsınız işte.

Toplam 1 beğeni

Mehmet 2 yıl önce

Ölüm haktır.. öyle veya böyle bizi bulacak.. ahiret hayatı için de en azından namazımızı kılıp güzel ahlaklı yaşamaya devam etmeliyiz..

Toplam 1 beğeni

ayhan kucukoglu 2 yıl önce

Hande Yener hanim efendi ,cok gecmis olsun ALLAH bir daha yasatmasin bu hastaligi ,sevgiler.

Toplam 1 beğeni

HanımAna 2 yıl önce

Çok geçmiş olsun, ölüm bu kadar yakın,ahiret bu kadar yakınken, bunu da hissetmişken namazsız olmaz, tesettürsüz olmaz, hazırlıksız olmaz Rabb'e gidiş. Yeni başlangıçların islâm şuuruyla olması temennisiyle.

Toplam 2 beğeni

Adanalı Maruf 2 yıl önce

Öncelikle geçmiş olsun bayağı sıkıntı atlatmışsın artık iyileştiğine göre gene bol bol transparan kıyafet ve göğüs şovlarını izleriz.(acele etme, bu göğüs şov biraz zaman alıyor/bilenin ve sana katlananın yanına kar kalıyor)

Yorumların Tümünü Okuyun