Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a zeytin dalı!

Eski manken Demet Şener ve İbrahim Kutluay 2018'de evliliklerini bitirme kararı almışlardı. Uzun zamandır bir araya gelmeyen ikili, oğulları Ömer'in düşüp kafasını vurması sebebiyle ilk kez yan yana geldi. Ünlü manken, eski eşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü manken Demet Şener ve İbrahim Kutluay 13 yıllık evliliklerini 2018 yılında sonlandırma kararı almıştı. 44 yaşındaki güzel manken, ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay'la oğulları Ömer için bir araya geldi.

Aralarındaki buzları eriten ikili, uzun zamandan sonra ilk kez bir araya geldi. Geçtiğimiz akşam bir davette görüntülenen Demet Şener, İbrahim Kutluay hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklarımız için bir araya geldik. Görüşmeye devam edeceğiz. Kendi kırgınlık ve kızgınlıklarımı geride bıraktım. Benim içim zor bir süreçti ama çocuklarım için bunu yapıyorum."

"İÇİMDE HİÇ KİN KALMADI"

Demet Şener, iki çocuğunun babası Kutluay için daha önce "İçimde hiç kin kalmadı. Bu duygudan uzaklaşmak için çok mücadele verdim, çok uğraştım. Hatta kin demeyelim de kızgınlık desek daha doğru olur. Affettim diyemesem de kızgınlığımı yendim" şeklinde konuşmuştu.

Osman Müftüoğlu açıkladı: Hayır! Korona henüz mevsimsel gribe dönüşmedi

İLİŞKİLİ HABER

Osman Müftüoğlu açıkladı: Hayır! Korona henüz mevsimsel gribe dönüşmedi
Dünyaca ünlü oyuncu Alex Cord yaşamını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü oyuncu Alex Cord yaşamını kaybetti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0