Yusuf Güney taksi şoförüyle yaşadığı tartışma hakkında ilk kez konuştu!

İstanbul'da karşı yakaya geçmek için taksiye binen şarkıcı Yusuf Güney, şoförle yaşadığı kavgayı sosyal medyada paylaştı. Video sonrası gündem olan Güney, yaşadıkları hakkında ilk kez konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Beşiktaş'ta objektiflere takılan Yusuf Güney, geçtiğimiz gün taksi şoförüyle yaşadığı tartışma hakkında ilk kez konuştu. Karşıya geçmek için taksiye binen Güney, bu durumun yaşanmaması gerektiğini belirtti. Taksiciliğin zor bir meslek olduğuna değinen şarkıcı, şu sözlerle o anı anlatı:

"Taksi standartlarına bir düzenleme getirilemedi. Taksicilik zor bir meslek ama günün sonunda mağdur olan müşteriler ve vatandaşlar oluyor. Bugün yaşadığımız olay bunlardan bir tanesi. Ben Anadolu Yakası Küplüce taraftarındaydım. Karşı tarafa evime gitmek istedim. Bir saat taksi bekledim. Taksi şoförü geldiği zaman araca bindim selam verdim, nereye gideceğimi sordu. Karşıya geçeceğimi söyledim. Taksi şoförü karşıya geçmeyeceğini söyledi. Neden geçmediğini sordum sinirli bir şekilde karşıya geçmem geçmeyeceğim diye cevap verdi. Sigarasını yaktı maskesi açıktı. Kendisinden şikayetçi oldum. Olmak zorundaydım kendisi ile yaşanan olay hiç hoş bir şey değildi. Ağır konuştu olaylar sonra orda devam etti. Yapıcı oldum olayı tatlıya bağladım. Polisler geldi onlarla konuştum gereken yerlere şikâyetçi olacağımı söyledim. Hakaretler edildi. Şikâyet etmek zorundaydım, çok yaşanıyor bu olaylar taksicilerle sorun yaşamayan kimse yoktur."

NELER OLMUŞTU?

37 yaşındaki Yusuf Güney, bayram nedeniyle İstanbul'a geri döndü. Normalleşmeyle beraber işleri açılan Güney, konserleri için de hazırlıklarına devam etti. Ancak geçtiğimiz gün yaşadığı şoku takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

İŞTE O KAVGANIN GÖRÜNTÜLERİ:

Genç şarkıcı İstanbul'da karşı yakaya geçmek için taksiye bindi. Ancak bayram yoğunluğu nedeniyle yaşanan trafikten dolayı şoför kendisini götürmeyeceğini belirtti. Bu cevap karşısında şaşıran şarkıcı şoförle tartıştı. O anları cep telefonuna kaydeden şarkıcı "Abimiz karşıya geçmek istemiyormuş, neymiş trafik varmış" şeklinde konuştu. Ayrıca görüntülerde taksi şoförünün araçta sigara içmesi ve maskesinin çenesinde olması da dikkatlerden kaçmadı. 

yusuf güneyin taksi şoförüyle tartışması

yusuf güneyin taksi şoförüyle tartışması

Paylaşımın altına birçok kullanıcı taksi şoförleriyle yaşadıkları aynı sorunları belirtti. Ünlü fenomen Merve İpek Öztürk'te benzeri bir olay yaşadığını "Başıma defalarca geldi. Çok sinirlendim aynen bu şekilde neredeyse Evime 4 saat gidemedim kalakaldım gittiğim yerde elimde koca iş çantaları yanımda çocuk. Yürüyebilecek gibi değildi yüküm. Öylece bıraktı hepsi ortada. Ama tüm taksiciler böyle değil tabi. İyilerini de çok gördüm. Sonunda öyle birine denk geldim ki ‘ablacım ben karşıya geçemem ama sana karşıya geçecek taksi sorgulayıp telsizden seni ona bırakabilirim.’ Dedi ve eve dönebildim. İnsanlık bu işte…" sözleriyle anlattı. 

Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızlarının testleri pozitif çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızlarının testleri pozitif çıktı!
Şahan Gökbakar ve Mine Tugay'dan artan koronavirüs isyanı!

İLİŞKİLİ HABER

Şahan Gökbakar ve Mine Tugay'dan artan koronavirüs isyanı!
Kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan’ın son hali yürekleri parçaladı!

İLİŞKİLİ HABER

Kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan’ın son hali yürekleri parçaladı!

BİR YORUM YAPIN 6

Emre 2 yıl önce

Yok kardeşim yok yok.! insan evladı bir tane taksici olmazmı memlekette yahu... istisnasız yok.

Kenan Ç 2 yıl önce

Yusuf güneyi severim. Vatanını milletini seven bir sanatçı. Allah işini gücünü rast getirsin.

Deli Dumrul 2 yıl önce

istediğiniz yere şikayet edin. Burası Türkiye hiiiiiç bir şey olmaz.

Toplam 1 beğeni

Tacettin 56 2 yıl önce

Şarkıcı mı bilemem beni ilgilendirmez kim olursa olsun fakat adam haklı aynısı bana yapıldı önce soruyor yakınsa arabayı teslim edileceğini söylüyor terbiyesizlik çakallık bu taksiciler

Tttttt 2 yıl önce

İşlerin açılmış işte. Daha fazla şov a ne gerek. Bırak taksici de işini yapsın. Kimsin zaten bilmiyorum tanımıyorum. Kimsenin de tanıdığını zannetmiyorum. Boş işler.

Yorumların Tümünü Okuyun