Şahan Gökbakar ve Mine Tugay'dan artan koronavirüs isyanı!

42 yaşındaki güzel oyuncu Mine Tugay, korona vakalarının yeniden artış göstermesinde tedbirlere uymayanları hedef göstererek isyan etmişti. Şimdi ise Şahan Gökbakar koronavirüs tablosunu yayınlayarak gidişatın ne kadar tehlikeli bir hal aldığından bahsetti.

2 senedir mücadelesini verdiğimiz koronavirüs salgınında son iki haftadır neredeyse iki katı kadar artış görüldü. Maske takmayan ve sosyal mesafe kurallarını ihlal eden vatandaşların aşılarını da olmamaları nedeniyle bitmeyen salgın ünlü isimleri isyan ettirdi. Komedyen Şahan Gökbakar ve oyuncu Mine Tugay gibi isimler sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundular.

Sedef Avcı sahildeki kalabalığa isyan etti!İLİŞKİLİ HABERSedef Avcı sahildeki kalabalığa isyan etti!

ŞAHAN GÖKBAKAR

"Bakın bu sonbahar ve kış aylarında yine kapanacağız. Neredeyse 17 günlük kapanmanın rakamlarina geldik...Bu gidiş onun habercisi. Benim ve ailemin de ferdi olduğumuz bu toplumun, tüm sosyal seviyelerinden bazılarının aymazlığı, umursamazlığı, duyarsızlığı, cahilliği ve vurdumduymazlığı sebebiyle bütün herkes zarar görüyor. Sağlık çalışanları bıktı, esnaf bıktı, kendini koruyan, aşılanan topluma saygılı insanlar bıktı. Bu gidişat size şunu göstersin, yukarida saydigim tüm sıfatlar Covid-19dan daha tehlikeli...''

MİNE TUGAY

Hafta sonları da dahil normalleştiğimiz şu günlerde covid-19 vakalarının yeniden zirveye çıkmasına isyan eden oyuncu Mine Tugay, tedbirsiz davranıp esneklik gösterenlere sitem etti. Bugünün koronavirüs tablosunu sosyal medya hesabından paylaşan Tugay, "Yani haklısınız, tatile ihtiyacınız var ama... Hiç mi kurallara uyulmaz yahu! Maske unutulmuş. Kapandığımızda da şikayet edeceksiniz” notunu düştü.

Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızlarının testleri pozitif çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızlarının testleri pozitif çıktı!
Yusuf Güney taksi şoförüyle yaşadığı tartışma hakkında ilk kez konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney taksi şoförüyle yaşadığı tartışma hakkında ilk kez konuştu!

BİR YORUM YAPIN 6

Anti Laik 2 yıl önce

Ah canım ülkem ne hallere düştük şu eve kapanmaktan kortuğumuz kadar cehennem ateşinden korksaydık herşey belkide daha güzel alurdu.. Vah vah vah...

Vatansever 28 2 yıl önce

Steril hayat yaşayan tuzu kurular ...

Özcan 2 yıl önce

Bir susun siz, millet sizin ikiyüzlülüğünü biliyor.

meraci83 2 yıl önce

Mine Tugay hanımefendi çok doğru konuşmuş lakin yandaşlıkla suçlanıp aforoz edilirse de aynı tepkisinde ısrarcı olduğunu görmek isterim.

Mert 2 yıl önce

Tetbirlere öncelikle tatil yapan kişiler uymalı. Her yeri dolaşarak virüsü yayıyorlar.

Yorumların Tümünü Okuyun