Mahsun Kırmızıgül ve Alişan arasında küslük son buldu! Beklenmedik paylaşım...

Kardeşinin kaybıyla zor zamanlar geçiren Alişan ve ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ü acı günler bir araya getirdi.

Prestij müzik döneminde sürekli bir arada olan Alişan ve Mahsun Kırmızıgül, aralarının bozulmasıyla yıllardır görüşmüyorlardı. Verdikleri röportajlarda 'yeniden bir araya gelmek yok' şeklinde konuşan ikili, zor günlerde birbirini yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz yıl ailesiyle trafik kazası geçiren ünlü türkücü Alişan'ı evinde ziyaret eden Mahsun Kırmızıgül, zeytin dalı uzatarak Alişan'ı şaşırtmıştı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Alişan, "Beni mahcup etti. 20 sene sonra ilk kez oturup sohbet ettik. Hayat gerçekten boş biliyorsunuz deprem oldu o kadar insan öldü.İnsanın ekmeğine namusuna karışılmadıktan sonra barışılmayacak görüşülmeyecek kimse yoktur. Hayatımda kazadan sonra sanat camiasından beni hiç tanımayan benim tanımadığım o kadar insan benim arayıp mahcup etti ki... Ben de bundan sonra bu konularda daha hassas olacağım" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün ise Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin'in ABD seyahati öncesinde koronavirüse yakalandığını duyan Alişan, sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşım yaptı.

Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin'in fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Alişan altına "Geçmiş olsun abi" notunu düştü.

NE OLMUŞTU?

Koronavirüs’e yakalanan Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tektaş’ın ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. 

Doksanlı yılların en sevilen isimlerinden Alişan, Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz, müzik piyasasında en yakın dostlar olarak görülüyordu. Aralarında yaşanan bazı olaylardan dolayı yıllardır konuşmayan Alişan ve Mahsun Kırmızıgül, ilk kez birlikte görüntülendi. 

Mahsun Kırmızıgül, ölüm haberini alır almaz eski dostu Alişan’ın yanına koştu. Maslak’taki özel hastanede soluğu alan Berkay, Ceylan ve Mahsun Kırmızıgül, bu acı gününde Alişan’a destek oldu.

İki ünlü ismin yıllardır süre gelen küslükleri, bu acı olay üzerinden son bulurken çok üzgün olan Kırmızıgül, kameralara konuşmamayı tercih etti.

Emine Ün'den annesine acı veda! Cenazede kendisini sakinleştiremedi...

İLİŞKİLİ HABER

Emine Ün'den annesine acı veda! Cenazede kendisini sakinleştiremedi...
Ayça Erturan'dan üzücü haber! Delta varyantına yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Ayça Erturan'dan üzücü haber! Delta varyantına yakalandı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

Gulay 2 yıl önce

Alişan çok iyi niyetli yemez bir insan herkese inanıyor.Allah ona sabır versin böyle insanlardan korusun.

Mgl 2 yıl önce

Cok önemliydi ...

GÖKHAN 2 yıl önce

Mahsun devlet düşmanı, Alişan vatan sever dindar insandır.

Toplam 2 beğeni

Nesli 2 yıl önce

Adamın kardeşi ölmüş bunlar küslük son buldu diyor. Allah akıl fikir versin

Toplam 3 beğeni

Atmaca 2 yıl önce

İkisinin de yolu aynı sadece üfleyerek ihanet ediyorlar.

Doğan 2 yıl önce

Atıyon Atmaca

Yorumların Tümünü Okuyun