Emine Ün'den annesine acı veda! Cenazede kendisini sakinleştiremedi...

Emine Ün'ün koronavirüse yakalanarak hayata gözlerini yuman annesi Müzeyyen Bolverdi toprağa verildi.

Ünlü oyuncu Emine Ün ve annesi Müzeyyen Bolverdi geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Ün hastalığı kısa sürede atlatırken, annesi Müzeyyen Bolverdi o kadar şanslı olamadı. Durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılan Bolverdi, tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti. 

ZİNCİRLİKUYU'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Bolverdi, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazı sırasında gözyaşlarına hakim olamayan başarılı oyuncu, ayakta durmakta güçlük çekti.

Cenazeye Emine Ün'ün kızı Duru Kınay, eski eşi Emre Kınay ve oyuncu Ayşe Tolga katıldı.

HABERİ BÖYLE DUYURMUŞTU!

Bir dönem ekranların aranılan isimlerinden olan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı 'Canısı' filmi ile hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde yer aldığı reklam filmleriyle ekranda boy gösteren Emine Ün bu kez hayranlarını üzen bir haber verdi. Ün ile birlikte annesinin de koronavirüs testi pozitif çıktı. Kronik rahatsızlıkları bulunan anne Ün, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırıldı.

Oyuncunun günlerdir hastanede yaşam mücadelesi veren annesi hayatını kaybetti. Haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla veren Emine Ün, "Annem... Kapkara gün, acımın tarihi yok" ifadelerini kullandı.

"POZİTİFİM DEMİŞTİ"

Başlayacak 'Süt Kardeşler' adlı tiyatro oyununda sahneye çıkmaya hazırlanan Emine Ün, yapılan koronavirüs testinin 'pozitif' olduğunu duyurdu.

Emine Ün, kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu:

Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım.

Fakat bu sefer maalesef öyle olamadı

Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber covid olduk ve tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı, ben hastanede tedavime devam ediyorum sağlık açısından daha iyiyim bugün…

Uzun uzun yazılacak bir şey yok, çünkü şuan üzüntümün tarifi yok…

Öyle çok arayan soran yazan var ki , tanıdığım tanımadığım , hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek için yazmak istedim, çok teşekkür ederim sağ olun

Mahsun Kırmızıgül ve Alişan arasında küslük son buldu! Beklenmedik paylaşım...

İLİŞKİLİ HABER

Mahsun Kırmızıgül ve Alişan arasında küslük son buldu! Beklenmedik paylaşım...
Mahsun Kırmızıgül'den aşı karşıtlarına mesaj var!

İLİŞKİLİ HABER

Mahsun Kırmızıgül'den aşı karşıtlarına mesaj var!
Rolling Stones'un efsanevi ismi Charlie Watts'dan acı haber!

İLİŞKİLİ HABER

Rolling Stones'un efsanevi ismi Charlie Watts'dan acı haber!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

Hulya celik 2 yıl önce

Çok bilmişler emine un için kara bir gün o da biliyor annesinin sonsuzluğa gittiğini artık yanında olamıyacağı için kara bir gün diyor beyninizi kullanın sizin hicmi yakınınız ölmedi çokmu rahat gonderdiniz

M.ali 2 yıl önce

Evet kara bir gün. Rahmet dinlenmeden onlara göre sonsuzluğa gönderilen bir cenaze. Ölüm iman sahipleri için bir rahmet ve aşığın sevgilisine kavuşma anı İnanmayanlar için karanlığa bir yolculuk

Toplam 2 beğeni

hakkı 2 yıl önce

ağzına sağlık m.ali kardeşim...

Toplam 0 Beğeni

ELAZIĞ 2 yıl önce

Rabbim rahmet eylesin. Amin.

Ziraatçi 2 yıl önce

Ölüm acısı olmalıdır. Ama kapkara gün demek fazla aşırıya kaçmaktır. Ölüm haktır ve her canlı ölümü tadacaktır. Ölümden korkmak değil de ölümden sonrasına hazırlanmak gerekir.

Ugur 2 yıl önce

Neden kara bir gün hakkin rahmetine kavustu hepimizin sonu

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun