Rolling Stones'un efsanevi ismi Charlie Watts'dan acı haber!

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan efsanevi müzik grubu Rolling Stones'un davulcusu Charlie Watts, yaşama gözlerini yumdu.

1962 yılından beri müzik dünyasında fırtınalar estiren ünlü müzik grubu Rolling Stones'un davulcusu Charlie Watts'ın 80 yaşında hayatını kaybettiği haberi açıklandı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün erken saatlerde Londra’da bir hastanede, aile üyelerinin yanında huzur içinde vefat etti"

Haziran ayında 80'inci yaş gününü kutlayan ünlü ismin ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Rolling Stones'un yayın haklarına sahip olan LD Communications'ın CEO'su ve kurucu ortağı Bernard Dohery, "Charlie sevilen bir koca, baba ve büyükbabaydı ve aynı zamanda The Rolling Stones’un bir üyesi olarak neslinin en büyük davulcularından biriydi" şeklinde konuştu.

Ünlü isim 2004 yılında gırtlak kanseri tedavisi olmuştu.

Emine Ün'den annesine acı veda! Cenazede kendisini sakinleştiremedi...

İLİŞKİLİ HABER

Emine Ün'den annesine acı veda! Cenazede kendisini sakinleştiremedi...
Kenan Doğulu'dan açıklama geldi! Koronavirüs testi...

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu'dan açıklama geldi! Koronavirüs testi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0