Mahsun Kırmızıgül'den aşı karşıtlarına mesaj var!

Amerika yolcuğu öncesi testleri pozitif çıkan Mahsun Kırmızıgül ile kızı Lavin koronavirüsü atlattı. Kırmızıgül, aşının önemini vurgulayan bir paylaşım yaparak güzel haberi verdi.

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül Amerika’ya kızı Lavin’i okula yazdırmak için eşi Ece ile birlikte seyahate hazırlanıyordu. Seyahat öncesi yapılan testte Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin’in testi pozitif çıktı.

Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin, ABD seyahati öncesi koronavirüs testi oldu. Test sonucu pozitif çıkan Kırmızıgül, seyahat tarihini erteledi. Evinde tedavi gören ve hastalığı hafif atlatan ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından 8 ay önce Amerika'da yaptırdığı aşının önemine vurgu yaparak "O aşılar olmasaydı inanın hastalığı çok ağır geçirebilirdim" dedi.

Mahsun Kırmızıgül kızıyla bir fotoğrafını paylaştı ve şunları yazdı: "Aşılanmak çok önemli. İki doz Biontech aşısı olmuştum. ve maalesef ben ve beş yaşındaki kızım da korona olduk. O aşılar olmasaydı inanın hastalığı çok ağır geçirebilirdim. Ama o 2 doz aşı sayesinde hiç hasta olmamış gibi coronayı ayakta atlattım.

"AŞILARI 8 AY ÖNCE AMERİKA'DA OLMUŞTUM"

  • Kızım Lavinim de ise hiçbir şey yok, onun korona geçirdiğini anlamadık bile. İkimizin de test sonuçları negatif çıktı. Arayan soran tüm dostlara kendim ve ailem adına teşekkür ederim. Tüm dostlara selam olsun. Allah hepinizi korusun. Not: Aşıları 8 ay önce Amerika'da ücretsiz olmuştum."
Emine Ün'den annesine acı veda! Cenazede kendisini sakinleştiremedi...

İLİŞKİLİ HABER

Emine Ün'den annesine acı veda! Cenazede kendisini sakinleştiremedi...
Ayça Erturan'dan üzücü haber! Delta varyantına yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Ayça Erturan'dan üzücü haber! Delta varyantına yakalandı
Kenan Doğulu'dan açıklama geldi! Koronavirüs testi...

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu'dan açıklama geldi! Koronavirüs testi...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

Tuğrul 2 yıl önce

Terörist sevici mahsun.

Mustafa 2 yıl önce

Türkiye'de paralı mı???

Ahmet 354261 2 yıl önce

Bu sahisa yorum yapmaya deymez boyle devlet dusmanlarina

Nazlı 2 yıl önce

Türkiyede okul yokmuymuş birgün buranın kıymetini anladıklarında kızları büyümüş olacak

Toplam 1 beğeni

Yalguzag 2 yıl önce

Git amerika'da geber....

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun