Fatoş Yelliler'den eski eşi Berdan Mardini'ye uzaklaştırma!

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, ünlü şarkıcı hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı ve valilikten yakın korunma talep etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz ay Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi'nde çocuklarını görmeye giden Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, kırmızı ışıkta beklediği sırada otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğramış ve bacağından yaralanmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olay sonrası Yelliler, vurulma olayında şarkıcının azmettirici olduğunu iddia etmişti.

Berdan MardiniİLİŞKİLİ HABERBerdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir silahlı saldırıya uğradı!

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Olayın yankıları sürerken Fatoş Yelliler, Mardini hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı ve valilikten yakın korunma talep etti. Dilekçede, Berdan Mardini'nin eski eşini daha önce de ölümle tehdit ettiği ve psikolojik şiddet uyguladığı belirtildi. Mahkeme kararına göre; Berdan Mardini, 2 ay süreyle eski eşi olan mağdur Fatoş Yelliler'e yaklaşamayacak, iletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek ve şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

Oyuncu Demet Özdemir'in Kapadokya paylaşımına beğeni yağdı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Demet Özdemir'in Kapadokya paylaşımına beğeni yağdı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0