Manken Tuğba Özay: Güçlü duruş sergiliyor olmam üzdü değil mi sizleri?

Manavgat'ta çıkan yangın felaketinde çiftliğini kaybetme korkusuyla hüngür hüngür ağlayarak yardım isteyen manken Tuğba Özay, açılışa gidince eleştiri noktası oldu. Özay, gelen eleştirilere ise cevap vermekte geç kalmadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Manavgat'ta çıkan yangın ile çiftliğinin kıl payı yanmaktan kurtulduğunu söyleyen Tuğba Özay, İstanbul'daki kuyumcu açılışında görüntülenince tepki almıştı. Yangın hala kontrol altına alınmaya çalışılırken Özay'ın açılışa gidip kurdele kesmesinin yanlış olduğuna yönelik yorumlar yapılınca Özay da sessiz kalmadı. İşte Özay'ın o açıklamaları...

''Ne istediniz biliyor musunuz? Daha fazla acı çekmemi, daha çok yanmamı, daha çok gözyaşı dökmemi! Ne istediniz biliyor musunuz? Felç geçiriyorum dediğimde beni kendime geleyim diye tokatlayarak, ağlayarak hastaneye yetiştiren arkadaşlarım ve doktorlarımız sayesinde bedenimde oluşabilecek geçici ya da kalıcı travmanın neden bu kadar çabuk vücudumu terk ettiğine kızdınız!

Evet, istediniz bunu! Felç olmamı istediniz. Yangının başladığı ilk gün daha İstanbul’dayken çığlık çığlığa, ağlaya ağlaya ‘ülkemiz yanıyor , Manavgat yanıyor yetişin’ diye haykırdığımda ciddiye bile almadınız belki de…

Gün geceye döndüğünde, alevler daha da yükseldiğinde, yangın tüm köylerimizi vurmaya başladığında, yangın deneyimini daha önce yaşamış ve bölgeyi çok iyi bilen biri olarak poyrazın da etkisiyle Akdeniz’in felakete sürükleneceğini hissedip uyarılarda bulunduğumda, ‘koş yetişTürkiye’ dediğimde inanmadınız belki de!

‘Yok canım reklam yapıyor, prim kasıyor , sahte göz yaşıdır bu , bacağını açtı , açılışa gitti , şunu desteklemiş , bu partidenmiş , Ahmet Kaya dinlermiş, oh iyi oldu , vah ben şok , ay ben manşet’ gibi gibi gibi… Sayısız mesnetsiz haber! Sayısız hakaret! Sayısız yanlı yayın!

Bir kadın olarak 1 gün içinde 3 kez İstanbul-Manavgat arası yolculuk yapmış olmam, bu esnada yaşadığım travmalar, gördüğüm manzaralar karşısında geçirdiğim şoklar, ani duygu durum iniş ve çıkışlarım, sizlerin görmediği ama benim iliklerime dek hissettiğim acılarım, tüm bunlar karşısında yine de metanetli olup güçlü duruş sergiliyor olmam üzdü değil mi sizleri?''

SOSYAL MEDYADAN AĞLAYARAK VİDEO ATMIŞTI...

Tuğba Özay, sosyal medya hesabından acil yardım çağrısında bulunarak video ile yardım istemişti.

Çiftliğine yetişmek için apar topar yola çıkan Tuğba Özay hüngür hüngür ağlayarak, "Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum. Yangı uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin" dedi.

TUĞBA ÖZAY FELÇ GEÇİRDİ

Hastane odasında yattığı yerden video yayınlayan Özay, "Ben felç geçirdim arkadaşlar. Çiftliğimiz evimiz her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum, destek istiyorum. Yandı her yandı. Kollarım ve hiçbir yerim tutmuyor" ifadelerini kullandı.

'BÖYLE FELAKET GÖRMEDİM'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 'En kötü günümüzü yaşıyoruz. Ben bugüne kadar böyle bir yangın görmedim' dedi.

Burcu Özberk afetzedeler için harekete geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk afetzedeler için harekete geçti!
Başından vurulmuştu! Ölümden dönen Mutlu Kaya'nın son halleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Başından vurulmuştu! Ölümden dönen Mutlu Kaya'nın son halleri şaşırttı!
AB Türkiye Delegasyonu'ndan Demet Akalın'a cevap geldi!

İLİŞKİLİ HABER

AB Türkiye Delegasyonu'ndan Demet Akalın'a cevap geldi!
Tuba Büyüküstün Rusya'da reklam yüzü oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün Rusya'da reklam yüzü oldu!
Tuğba Özay Manavgat'taki yangın bölgelerini ziyaret etti

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Özay Manavgat'taki yangın bölgelerini ziyaret etti

BİR YORUM YAPIN 62

Deniz 2 yıl önce

Fırsat bulmuş kaçırır mı yangın var bağırır felç olacak kadar travmayı 5 günde atlattı nasıl bir psikoloji bu zihniyet rol kesmede muhteşem rollerini yaşamakran kendileri kim bilinmiyor paikologlar incelesin

Way Be 2 yıl önce

Valla Kendinizi sanatçılar olarak ne kadar önemsiyorsunuz, benim için kim olduğunuz ne iş yaptığınız umrumda değil sadece insan olarak ne yapıp yapmadığınız beni ilgilendiriyor yani insanmısınız değilmisiniz geçen günlerde bazı arkadaşlarınız insanlarımıza koyun diye havlıyordu da hani insanlık durumunuz bşraz şüphe arz ediyor, Ben söylemiyorum konu komşu öyle diyor.

Ahmet 2 yıl önce

Ülkenin değil bunlar kendi mallarının derdinde kimin uğrunda ülke millet bunlar gezici menfaat için timsah gözyaşı dökerler

ismet 2 yıl önce

hadi oradan reklamcı edepsiz sanki yangın söndürenlere 1 bardak sumu verdin reklam peşindesin vidyoyu izledim gözünden 1 damla yaş akmıyor ha bu arada iyi reklam yaptın lakin lehinemi aleyhinemi bakıp gorecez bu gibi olaylarda felaket tellalı olunmaz riyakar olunmaz yardımcı olunur maddi manevi yani hatalısın çırpındikça batıyorsun

fatih 2 yıl önce

Kim bu Allah aşkına? Dünyanın kendi etrafında döndüğünü falan mı zannediyor? Kim takar ki bunu? Bunun yerine durumunu düşünmemiz gereken o kadar mağdur insanımız var ki, sıra bu aklıevvele asla gelmez.

Yorumların Tümünü Okuyun