Nesrin Cavadzade nişanlısı Gökhan Alkan'a doğum gününde sürpriz yaptı

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, nişanlısı Gökhan Alkan'ın 34. yaş gününü sosyal medya hesabından kutladı.

"Yasak Elma" dizisinin setinde tanışarak evlilik kararı alan oyuncu Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak görülüyor. Cavadzade, 8 Aralık tarihinde 34'üncü yaşını kutlayan nişanlısı için sürpriz bir parti düzenledi. 

Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Cavadzade, doğum günü pastasına "Sensin" notunu yazdırdı. Işıltılı beyaz elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncunun tarzı da sosyal medya kullanıcıları tarafından "Düğün öncesi prova" olarak yorumlandı. 

NE OLMUŞTU?

Son olarak "Kalp Yarası" dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Gökhan Alkan, Nesrin Cavadzade ile evleniyor. Çift, aile arasında yaptıkları nişan sonrası evlilik hazırlıklarını hızlandırdı. İstanbul-Hatay arası mekik dokuyan oyuncu, evlilik hazırlıkları için daha sık gidip gelmeye başladı. 2022 yılının yaz ayında evlenecek olan çift, yazın başlarında Datça'da evlenerek hem tatil hem de düğün yapacak. 

evlilik yoluna girdiler

evlilik yoluna girdiler

NİŞANLANDILAR!

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da rol arkadaşı olan oyuncu Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, Kasım ayında birlikteliklerini sevenlerine duyurmuşlardı. İlişkilerini evlilikle taçlandırma kararı alan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde aile arasında bir törenle nişanlandı. 

Önceki gün Bebek'te objektiflere yansıyan Nesrin Cavadzade, gazetecilerin sorularını cevapsız bırakmadı. Güzel oyuncu, evlilik teklifinin kendisi için de sürpriz olduğunu vurgularken ''Biz de gazetelerden okuyoruz detayları. Söz- nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımız da vardı. Benim için de sürpriz oldu" şeklinde konuştu.

 

Sanatçı Lina Nasif evinde cansız bulundu

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Lina Nasif evinde cansız bulundu
Akrep Nalan'dan korkutan haber! Ünlü sanatçı hastaneden paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Akrep Nalan'dan korkutan haber! Ünlü sanatçı hastaneden paylaştı
Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan yapımcılara seslendi: Hafize Ana bu onuru hak ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan yapımcılara seslendi: Hafize Ana bu onuru hak ediyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0