Cem Yılmaz'dan 7.5 milyon TL'lik anlaşma

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Karakomik Filmler'in devam süreci için bir dijital platformla 7.5 milyon TL'ye anlaştığı iddia edildi.

Tüm hızıyla Erşan Kuneri dizisinin çekimlerine devam eden komedyen Cem Yılmaz'ın yeni projesinin belli olduğu iddia edildi. 

karakomik filmler cem yılmaz

karakomik filmler cem yılmaz

Hürr,iyet'te yer alan habere göre, bir dijital platformla serinin devamı olacak olan 3 proje için anlaşma sağlayan Yılmaz, 7.5 milyon TL alacak.

2019 ve 2020 yılında beyazperde de yer alan film serileri, beyaz perdede beklediği gişeyi elde edememişti fakat dijitalde tatmin edici bir izleyici elde etmişti.

Usta oyuncu Nedret Güvenç son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Nedret Güvenç son yolculuğuna uğurlandı!
 Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber!

İLİŞKİLİ HABER

Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

vatansever 2 yıl önce

Bu ve bunun gibi ahlaksız sanatçı bozuntularını ülkemde görmek istemiyorum...

Dost dost 2 yıl önce

Çok yazik bunlara verilen bu kadar paralara

Toplam 2 beğeni

temel 2 yıl önce

bol kufurlu film yapar yine ne komedi ya kufur yapmak komedi oldu biz yaptik mi tepki verirler bunlar ypti mi komedi olur

Toplam 2 beğeni

Kml 2 yıl önce

Milletle alay ederler. Ama milletin sırtından geçinmeyi de iyi bilirler. Ben ne filmlerini izlerim ne de reklam yaptığı ürünleri alırım.

Toplam 4 beğeni

Gencar 2 yıl önce

Bu adama hala para veren var. Yazık.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun