Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber!

Antalya'da yaşayan Azra Gülendam Haytaoğlu'dan acı haber geldi. Genç kızın katledildiği ortaya çıktı...

Gelen son dakika bilgisine göre Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Cansız bedenine bu sabah ulaşıldı. Genç kızın, iş için Mustafa Murat Ayhan isimli bir kişinin evine gittiği anlaşıldı.

Ayhan'ın bu buluşmadan bir süre sonra valiz taşıdığı ortaya çıktı. Bunun üzerine şüpheli gözaltına alındı. Çapraz sorgu sonrası Ayhan, genç kızı boğarak öldürdüğünü anlattı.

NE OLMUŞTU?

Antalya’da Azra Gülendam Haytaoğlu (26), Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde okuyordu. Ablası Ezgi Haytaoğlu’nun yanında kalıyordu. Azra Gülendam Haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince, 28 Temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıktı. Testinin pozitif çıktığını ablasıyla paylaştı. Ablası sinirlenerek, dikkat etmediği için hastalığa yakalandığını söyledi. Bunun üzerine aralarında tartışma başladı.

Tartışma sırasında genç kız, ablasına, “Ben biraz hava alacağım” diyerek kimliğini almadan evden çıktı. Eve dönmeyince ablası Ezgi Haytaoğlu, kardeşini telefonla aradı. Azra Gülendam Haytaoğlu telefonda, ablasına, “Bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Bugün onunla kalacağım” diyerek telefonu kapattı. Bir daha da kendisine ulaşılamadı. 

Babası Mustafa Haytaoğlu, Adana’dan gelerek kızını aramaya başlarken, hayatından endişe ettiği kızı için polise kayıp başvurusunda da bulundu. Polisin, genç kızı bulmak için arama çalışması başlattığı belirtildi. Sosyal medyadan da genç kızın bulunması için çağrılar yapıldı.

Usta sanatçı Nil Burak hastaneye kaldırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Nil Burak hastaneye kaldırıldı!
Rapçi Sagopa Kajmer'den aralıksız 110 dakikalık performans!

İLİŞKİLİ HABER

Rapçi Sagopa Kajmer'den aralıksız 110 dakikalık performans!
Kızı korona olan oyuncu Esra Dermancıoğlu test sonucunu paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Kızı korona olan oyuncu Esra Dermancıoğlu test sonucunu paylaştı!
Cem Yılmaz'dan 7.5 milyon TL'lik anlaşma

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz'dan 7.5 milyon TL'lik anlaşma
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

vatandadaş 2 yıl önce

Ey her şeyi yaratan yüce ALLAH ım sen çocuklarımızı koru ve hayırlı evlat olmalarını nasip et. Amin.

Huzur... 2 yıl önce

Kızını dövmeyen , dizini döver demişler...

sertas 2 yıl önce

bu ne abi herkes birbirini öldürüyor Allah korkusu kalmamış kimsede

MSELİM 2 yıl önce

karşı cins arkadaşlık zinanın legalleşmiş halidir ismi de aşktır!

1903 2 yıl önce

İdaaaaaaaaaaaaaam

Yorumların Tümünü Okuyun