Afet bölgesine giden Gamze Özçelik'ten duygulandıran paylaşım: Tek kalınca....

Ünlü şarkıcı Haluk Levent ve oyuncu Gamze Özçelik, kurdukları dernekleri AHBAP VE Umuda Koşanlar Derneği üstünden orman yangınlarının yaşandığı Manavgat'a yardım götürüp bir araya geldiler. Özçelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

AHBAP Derneği'nin kurucusu ünlü müzisyen Haluk Levent ile Umuda Koşanlar Derneği kurucusu oyuncu Gamze Özçelik, gerçekleşen orman yangınları sonrası Manavgat'a gitti ve yardım çalışmalarına dernekleri ile birlikte destek oldular.

Son gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaşan Levent, gönderilen yardımlarla ilgili de sık sık güncelleme yapıyor. Afet bölgesinde olan Gamze Özçelik ise sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yaparak son gelişmeleri aktarıyor. Haluk Levent ve AFAD Başkanı Hamza Taşdelen ile bir karesini paylaşan Özçelik, "Yaşadığımız afetle mücadelede canla başla çalışan tüm birimlerimizden, vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. İnanın çok büyük bir durumla mücadele ediyoruz. Koordine olmak, birlik beraberliklehareket etmek, sağduyulu davranmak çok önemli" dedi.

"AĞLAMA KRİZLERİNE GİRİYORUM"

Yanan bölgelerdeki vatandaşların yanına gittiğinde zor anlar yaşadığını söyleyen Gamze Özçelik, bir paylaşım daha yaparak şunları söyledi: "Bazen gittiğim bölgelerde kontrolü kaybetmeyip, doğru kararlar verebilmek için duygularımı bastırdığımı fark ediyorum. Hatta kendim bile anlayamıyorum bazen ne kadar etkilendiğimi. Ta ki kendimle baş başa kalana dek. Kaç kez biliyorum uçaktan inip arabama bindiğimde ağlama krizlerine girdiğimi... Şimdi devam eden yangınsa, içimde büyümeye devam ediyor ve sanırım hiç sönmeyecek..."

Levent ve Özçelik dernekleri üzerinden hem yurt içi hem de yurt dışında sayısız insana yardımda bulunan ünlü iki isim, burada da bir araya geldiler.

gamze özçelik ve haluk levent managat yangın yardım

gamze özçelik ve haluk levent managat yangın yardım

İki ismin yaptığı paylaşım binlerce kişi tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Uzun zamandır sosyal medyada da yaptıkları çalışmalardan ötürü takdir ve beğeni toplayan isimlerin bir araya geldikleri ana ait fotoğraf, sosyal medyada Gamze Özçelik tarafından paylaşıldı.

Meme kanseri olan oyuncu Canan Ergüder'in yeni saç stili

İLİŞKİLİ HABER

Meme kanseri olan oyuncu Canan Ergüder'in yeni saç stili
Ünlü oyuncu Aslı Enver'e "skandal" teklif!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Aslı Enver'e "skandal" teklif!
Haluk Levent açıkladı! Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer...

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent açıkladı! Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 12

kayserili 2 yıl önce

sizleri sseviyorum......Allah ailenizden ana babanizdan razi olsun ..öyle güzel yetisdirdikleri icin ..

akdin 2 yıl önce

ALLAH ikisinden de razı olsun

Toplam 1 beğeni

Gülay 2 yıl önce

Çok seviyoruz sizi yardımlarınızı Allah kabul etsin İnşAllah.

fevzi 2 yıl önce

bravo

ahmet 2 yıl önce

Rabbim yardım edenlerden razı olsun

Yorumların Tümünü Okuyun