Ünlü oyuncu Aslı Enver'e "skandal" teklif!

Son olarak "Babil" dizisinde canlandırdığı "Ayşe" karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Aslı Enver'e "The Good Wife" isimli dizinin Türk uyarlaması için teklif geldi.

"Kavak Yelleri", "Suskunlar", "İstanbullu Gelin" gibi birçok başarılı yapımda yer alan oyuncu Aslı Enver, son olarak "Babil" dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Yeni projesi merakla beklenen ünlü isimden haber geldi.

Yurtdışında büyük bir çıkış yakalayarak Emmy ve Golden Globe ödülleri kazanan "The Good Wife" dizisi Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor. Dizinin başrolü için düşünülen Aslı Enver' teklif gitti. İddialara göre ünlü oyuncu bu teklife sıcak bakıyor.

Limon Filmin haklarını satın aldığı ünlü dizinin Türkiye'de "Skandal" ismiyle yer alacağı öğrenildi. Ayrıca dizi için farklı isimlerle de görüşülmeye başlandığı bilgisine ulaşıldı.

Afet bölgesine giden Gamze Özçelik'ten duygulandıran paylaşım: Tek kalınca....

İLİŞKİLİ HABER

Afet bölgesine giden Gamze Özçelik'ten duygulandıran paylaşım: Tek kalınca....
Stranger Things çekimlerinde stüdyoda yangın çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Stranger Things çekimlerinde stüdyoda yangın çıktı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0