Şarkıcı Demet Akalın'dan tepkiye yol açan tweetler!

Şarkıcı Demet Akalın'ın yangın başladığından beri sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları tepkiye yol açtı.

Orman yangınlarının başladığı günden itibaren Türkiye genelinde dev bir yardım kampanyası başladı. Ünlü isimlerin kimisi o bölgede yangına müdahale etmeye çalışıyor kimisi de uzaktan yardım gönderiyor. Gururlandırıcı hareketlerin yanı sıra bir de sosyal medyada kirli paylaşımlarda yapıldı. Bunlardan biri de şarkıcı Demet Akalın oldu. Akalın'ın görev yapmakta olan her kuruma yaptığı müdahalleler tepkilere yol açtı.

AB Türkiye Delegasyonu, İspanya'dan iki ve Hırvatistan'dan bir uçağın Türkiye'de yaşanan yangınları söndürmek için geleceğini duyurduğu Twitter paylaşımına "Ne zaman?" diye sormuştu. 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yangın söndürme helikopteri kiralanması için gerekli görüşmeleri tamamladıklarını, bakanlıktan onay beklediklerini söyledi. Şarkıcı Demet Akalın ise kişisel hesabından "Verin şu adama izinleri beklemek ne ya" şeklinde yanıt verdi.

 

 

ÜLKEMDE MÜLTECİ DE İSTEMİYORUM DEDİ!

Türkiye orman yangınları ile boğuşurken bir yandan da diğer önemli gündem maddeleri kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor. Bu gündem maddelerinin en önemlilerinden biri de ülkedeki mültecilerin durumu.  Konu hakkında muhalefetin peş peşe yaptığı açıklamaların yanında sanat ve magazin camiasından da sosyal medyada farklı yönlerde paylaşımlar yapılıyor. Son olarak ünlü şarkıcı Demet Akalın da tartışmaya katıldı.

Akalın, mültecileri Türkiye'de istemediğini ifade etmek amacıyla bir görsel paylaştı. Akalın'ın paylaştığı görselde "Ülkemde mülteci istemiyorum. İstemiyorsan sen de paylaş." ibareleri yer aldı.

'Help Turkey' kampanyasına tepki gösteren usta sanatçılar hakkında yıldırma politikası!

İLİŞKİLİ HABER

'Help Turkey' kampanyasına tepki gösteren usta sanatçılar hakkında yıldırma politikası!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Müşteki 2 yıl önce

Yazıklar olsun. Bir derde çare olmaya çalışmak yerine, morel bozmaya çabalamaya devam...