Mehmet Ali Erbil isyan etti: Kin ve öfkeden beslenen...

Mehmet Ali Erbil, Türkiye’yi dünya kamuoyu önünde aciz göstermek için sosyal medyada başlatılan ‘Help Turkey’ etiketli kampanyaya itiraz etmişti.

Mehmet Ali Erbil, “Kimseye ihtiyacımız yok, başımızda devletimiz var” dediği için linç edildi. Mehmet Ali Erbil isyan etti: “Yemediğim küfür kalmadı. Ayıptır! Ülkemize karşı bir oyun oynanıyordu ben de bu oyuna karşı çıktım. Ülkemiz çok güçlü, böyle bir paylaşıma ihtiyacımız yok... Kinden, nefretten beslenen çok insan varmış!” Günaydın köşe yazarı Tuba Kalçık, bugünkü yazısında Mehmet Ali Erbil’i kaleme aldı. İşte o yazı…

Günlerdir ciğerlerimiz yanıyor... Cennet ülkemizin güzel ormanları alev alev yanarken, hayvanlarımız yangında mahsur kalırken gözyaşlarımı tutamadım. Allah bir daha Türkiye'ye böyle bir acı yaşatmasın. 7'den 70'e herkes yangınla mücadele ediyor, ağaçlarımızı, hayvanlarımızı kurtarmak için. Bu mücadelede hayatını kaybeden kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaşadığımız bu süreç bize bir çok konuda da ders olmalı. Giden her ağacımız için daha fazla fidan dikmeliyiz, doğanın kıymetini daha çok bilerek, doğayla uyumlu yaşamayı ilke edinmeliyiz. Bundan başka da yolumuz yok zaten...

  • MEHMET ALİ ERBİL'İN İSYANI
  • Biliyorsunuz, geçtiğimiz günlerde orman yangınları için 'Help Turkey' etiketiyle başlatılan kampanyaya Mehmet Ali Erbil itiraz etmişti. Sosyal medya hesabından 'Kimseye ihtiyacımız yok, başımızda devletimiz var' diyerek tepki gösteren ünlü şovmen yine sosyal medyada eleştirilerin de hedefi olmuştu. Ben de Erbil'i hem bu itirazını hem de gelen tepkilere yorumunu sormak için aradım.

Söylediklerim yüzünden günlerdir linç ediliyorum diyen Mehmet Ali Erbil, sözlerine şöyle devam etti:

Biraz olsun halkımıza moral vermeye çalışıyordum ama hemen sözlerimi siyasete götürdüler. Ben siyaset yapan biri değilim. Sözlerim yüzünden sosyal medyada yemediğim hakaret kalmadı. Ayıptır gerçekten. Ülkemize karşı oyun oynanıyor ben de bu oyuna karşı çıktım. Ülkemiz çok güçlü, böyle bir paylaşıma ihtiyacımız yok. Kaç tane ülkeye yardımda bulunuyoruz. 'Help Turkey' paylaşımı yapanlar bunu da görmeli. Bana yapılan böyle mesnetsiz eleştiriler karşısında şunu anladım ki, bizim ülkemizde maalesef kötülükten, kin ve öfkeden beslenen çok insan var. Ne diyeyim ki başka. Bir de şunu eklemek isterim, ekolojik durumdan dolayı tüm dünyada benzer yangınlar var.

Fahrettin Koca paylaştı: Sağlıkçılar, Ayşe nineyi sırtında taşıdı

İLİŞKİLİ HABER

Fahrettin Koca paylaştı: Sağlıkçılar, Ayşe nineyi sırtında taşıdı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 12

Vatansever 2 yıl önce

Ülkemin ormanları yanmış,ülkem amerikanın himayesi altına girmiş,ülkem 2000 öncesine dönmüş,ülkeme pkk saldırmış şehitler vermişiz vb.gibi birçok olumsuzluk olsunda yeterki rte gitsin bütün bunlara razıyım diyen hainlerin laflarından ,organize hareketlerinden rahatsızlık duyalım ama korkmayalım.Bu ülkeyi onların bilmediği umursamadığı bir yaratıcı koruyor zaten.

Toplam 2 beğeni

Cafer 2 yıl önce

Bizim ulkemizde kinden değil acik soylemek gerekirse ipi disa bağlı kani bozuk soysuzlar var onlar bu ulke baksin diye uğraşıyor medyamiz bile cesitli adlar altında derneklerden para alarak onlarin değirmenine su tasiyor sayin abim net anlatman gereken bu

Toplam 2 beğeni

Murat 2 yıl önce

Sn. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Akpartililere olan kin bu. Türk değil bunlar. ve toplasan 1 avuç insan. inşallah meclis açılınca sosyal medya ile ilgili gerekli düzenlemeler yapılıp hak ettikleri cezaları alacaklardır. diğerlerini zaten halkı kin ve nefretten ve ayaklanmaya çağırmaktan içeri tıkmak lazım. Avrupada abd de bu kadar rahat konuşamaz bunlar. bi de utanmadan diktatör diyorlar.

Toplam 2 beğeni

SULTAN 2 yıl önce

helal olsun oyuna gelmeyen ünlülere ...biz güçlü türkiye olarak kimseye ihtiyacımız yok bu yangını çıkaranların amacı o zaten bizi çaresiz bırakıp onlara diz çökmemiz şunu iyi bilsinlerki canımızı veririz vatanımızı aslaaaa bütün ünlülere sesleniyorum kendinize gelin bu vatan hepimizin....

Toplam 1 beğeni

Emin Tem50. 2 yıl önce

Vatanını Devletini ve Milletinin birlik beraberliğiyle övünmek karakter gerektirir. Kalitesiz ve karaktersiz insanlar ise ancak muhalefet kalırlar.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun