Fahrettin Koca paylaştı: Sağlıkçılar, Ayşe nineyi sırtında taşıdı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Akçaya köyünde yürümekte zorluk çeken bir vatandaşı sağlıkçıların sırtında taşımasını paylaştı.

9 gündür çeşitli bölgelerde çıkan yangınlar söndürülmeye çalışılırken, sağlıkçılar da afet bölgelerine koştu. Yangından etkilenen vatandaşların tedavisi ve bölgelerden tahliyesi için yoğun çaba sarfeden sağlıkçılar, koronavirüs sürecinin başından bu yana destan yazmaya devam ediyor.

SAĞLIKÇILAR, YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞI SIRTINDA TAŞIDI

Son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından fedakar sağlıkçılarımıza dair bir paylaşım yaptı.

Koca'nın paylaşımında, Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Akçaya köyünde yürümekte zorlanan bir vatandaşın sağlıkçılar tarafından taşınması yer aldı.

"AYŞE NİNE, GÜVENLİ BÖLGEYE ULAŞTIRILDI"
Bakan Koca paylaşımını şu ifadelerle yaptı:

"Milas’ın Akçakaya köyünün tedbiren tahliyesine karar verilince, köyde yaşayan ve yürümekte güçlük çeken Ayşe nine, ekiplerimiz tarafından evinden alınarak güvenli bölgeye ulaştırıldı."

Mehmet Ali Erbil isyan etti: Kin ve öfkeden beslenen...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil isyan etti: Kin ve öfkeden beslenen...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Delinin biri 2 yıl önce

bu görüntüler bazılarını rahatsız etsede bizler sizlerden razıyız rabbimde sizlerden razı olsun inşallah