Britney Spears'ın babasından beklenmedik hamle: Acil müdahale için hastaneye yatırılsın!

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears ve babası Jamie Spears arasındaki gerilim devam ediyor. Jamie Spears, kızının açtığı vasilik davasını kazanmasının ardından şimdi de Britney Spears'ın hastaneye yatırılması için harekete geçti.

Geçtiğimiz haftalarda ünlü pop yıldızı Britney Spears ve babası Jamie Spears arasında sonuçlanan "vasilik davası" tüm dünyanın odak noktası haline gelmişti. Baba Spears, kızının avukatlarının mahkemeye sunduğu "vasiliğin sonlandırılması" dilekçesinin temelsiz olduğunu ileri sürmüştü.

Britney Spears: “Elimde kalan tek şey umut!”İLİŞKİLİ HABERBritney Spears: “Elimde kalan tek şey umut!”

13 yıldır Britney Spears'ın vasisi konumunda olan babası Jamie Spears'tan beklenmedik bir hamle daha geldi. Jamie Spears'ın mahkeme tarafından atan diğer vasisi Jodi Montgomery'le yaptıkları konuşmalar gündeme bomba gibi düştü.

Jamie Spears, Jodi Montgomery'e kızının durumundan endişeli olduğunu söyleyerek Britney Spears'ın acil müdahale için hastaneye yatırılması gerektiğini söylediği iddia edildi.

"SPEARS'IN HASTANEYE YATIRILMASINI ÖNERMİYORUM"

Britney Spears mahkemede feryat etti: Hayatımı geri istiyorum!İLİŞKİLİ HABERBritney Spears mahkemede feryat etti: Hayatımı geri istiyorum!

Montgomery, Jamie Spears'ın iddialarından sonra avukatı aracılığıyla açıklamalarda bulundu ve sözlerinin manipüle edildiğini ve yanlış aktarıldığını söyledi. Bunun yanı sıra; Montgomery, Jamie Spears'ın vasiliğinin sonlanmasının Britney Spears için daha doğru olduğunu vurguladı.

Haluk Levent'e oyuncu İrem Helvacıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'tan büyük destek!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'e oyuncu İrem Helvacıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'tan büyük destek!
Kool & the Gang'ın efsanevi ismi hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Kool & the Gang'ın efsanevi ismi hayatını kaybetti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0