Busenaz Sürmeneli ve Kerem Bürsin arasında "altın madalya" polemiği

Olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'nin altın madalyasını antrenörünün takması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Ünlü oyuncu Kerem Bürsin de konu hakkında yorumda bulunurken, milli sporcudan sürpriz cevap geldi.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda gösterdiği başarılı performansla tarih yazan Busenaz Sürmeneli, kadınlar 69 kilo finalinde Çinli rakibi Hong Gu'yu mağlup etti. Olimpiyat şampiyonu milli sporcu, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Galibiyet sonrası röportaj veren Busenaz Sürmeneli'nin altın madalyasını 13 yıldır antrenörlüğünü üstlenen Cahit Süme'nin takması sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok sosyal medya kullanıcısı arasında tartışmaya sebep olan altın madalya konusu hakkında Busenaz Sürmeneli'den beklenen açıklama geldi.

"BİRAZCIK SAYGI"

Eleştirilere tepki gösteren milli sporcu, "Burada yazılanları şaşkınlıkla okudum nitekim lütfen sakin olun, oldukca yakışıksız sözler var maalesef… Hocamın madalyayı elimden zorla alıp boynuna taktığını mı düşünüyorsunuz? Yapmayın gerçekten. 13 yılda beni büyük emeklerle yetiştiren bu büyük deneyime birazcık saygı" ifadelerini kullandı.

MİLLİ SPORCUDAN KEREM BÜRSİN'E CEVAP

Busenaz Sürmeneli'nin kazandığı altın madalyayı antrenörü Cahit Süme'nin takması sosyal medyada gündem olurken; ünlü oyuncu Kerem Bürsin'de eleştirilere destek verdi ve "Altın madalya Busenaz'ın boynunda olmalıydı" yorumunu yaptı.

Ulusal Boksör, Kerem Bürsin'in Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma cevap vermeyi ihmal etmedi:
"Kerem abi merhabalar, madalya benim boynumdaydı esasen merasimden sonrasında bana yıllarını vermiş beni buralara getirmiş hocamın boynuna taktım, sevincimi paylaştım yazgı arkadaşımla. Burada ne demek istediğinizi anlamadım pek? Hocamın madalyamı elimden zorla mı aldığını düşündünüz?"

Bu tweet üzerine Kerem Bürsin paylaşımını kaldırdı.

Ferhat Göçer: Şöhret verdiği kadar aldı

İLİŞKİLİ HABER

Ferhat Göçer: Şöhret verdiği kadar aldı
Oktay Kaynarca'nın acı günü!

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca'nın acı günü!
Demet Akalın'ın yeni oyuncağının fiyatı dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ın yeni oyuncağının fiyatı dudak uçuklattı!
Sinem Kobal'ın hayranlarından istediği anlamlı hediye alkış topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal'ın hayranlarından istediği anlamlı hediye alkış topladı!
Masterchef Şükrü Özsarı kimdir? Ana kadroya kalan Şükrü Özsarı kaç yaşında ve nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef Şükrü Özsarı kimdir? Ana kadroya kalan Şükrü Özsarı kaç yaşında ve nereli?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

MASK 2 yıl önce

adama kimse emek vermemiş ki bi şekilde entel dantellikle oyuncu olmuş gerçi adını ilk defa duydum ulan uluslararası bir çöp kazanın da kendi boynunuza takın size ancak takılsa takılsa .... hanım kızımız ahde vefa göstermiş büyüğünü tanımış emeği geçene saygı göstermiş size batan ne

Asım 2 yıl önce

olimpiyatlar insanların eğlendiği , vakit geçirdiği bir yarışma oyunudur. Zaten her dalda şampiyon olanın önüne birkaç kişi çıkıyor, biri de olimpiyat şampiyonu oluyor. Büyütmeye gerek yok. Başarı başarıdır, koy cebe diyeceksin. Fazla zırzır etmeyeceksin.