Burun estetiği yaptıran kadının hayatı karardı, pişkin doktor ise "Düğün hediyem olsun" dedi

Avusturya'da yaşayan 25 yaşındaki kadın, evlilik arifesinde burun estetiği yaptırmak için geçtiğimiz nisan ayında İstanbul'da bıçak altına yattı. Doktor, genç kadının kulağından kıkırdak dokusu alarak üst dudak ve çene estetiği de yaptı. 10 saat süren ameliyat sonunda genç kadının dudağında ve çenesinde kalıcı iz kalırken, burnunda da şekil bozukluğu oluştu.

Burun estetiği ameliyatı, özel bir hastanenin ameliyathanesinde geçtiğimiz nisan ayında gerçekleştirildi. Özel hastanede görevli doktor, Güllü Gökçe isimli genç kıza gerçekleştireceği burun operasyonu için izni olmadan kulağından kıkırdak parçası alarak, üst dudak ile çene kısmına cerrahi yöntemle yerleştirdi.

Genç kız 8 Nisan saat 15.30'da girdiği ameliyattan ertesi gün saat gece 03.00'da çıktı. Normal şartlarda bir saatlik olan ameliyat yaklaşık 10 saat sürdü.

burun estetiği ameliyatı

burun estetiği ameliyatı

İP PARÇASI UNUTTULAR, KULAĞINI KAYBEDİYORDU

Güllü Gökçe ameliyattan sonra uyandıktan sonra büyük bir şoka uğradı. Genç kızın yüzü tanınmaz hale geldi. Hatalı yapılan ameliyat sonrası kulakta, çenede ve dudakta enfeksiyona ve yoğun kanama gerçekleşti. Genç kızın dudağında ameliyattan sonra işlevi olmayan uzunca bir ip parçası unutuldu.

Dudakta ve çenesinde kalıcı iz kalan genç kızın burnunda da kalıcı şekil bozukluğu oluştu. Kulağında toplanan kan yüzünden kulağını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. 2 hafta boyunca ses tellerinde meydana gelen zarar nedeniyle konuşamadı.

SAÇLARI BİLE DÖKÜLDÜ

Nişanlı olan Güllü Gökçe, yaşadığı travma yüzünden düğününü erteledi. Avusturya'ya dönen genç kız yaşadığı enfeksiyondan dolayı yeniden biri kulaktan diğeri ise dudağındaki kıkırdakların alınması için bıçak altına yatmak zorunda kaldı.

PSİKOLOJİK DESTEK GÖRDÜ

Psikolojik olarak bunalıma giren Güllü Gökçe, nefes darlığı ve tutam tutam saç dökülmesiyle de karşılaştı. Manevi olarak çöken genç kıza, psikoterapistler tarafından tedavi uygulandı.

SAVCILIK OLAYA EL KOYDU

Başarısız operasyondan sonra Nişantaşı'ndaki muayenehanesini kapatıldı. Genç kız avukatı İsmail Topkaya aracılığıyla doktor ve ameliyatın gerçekleştirildiği özel hastane hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ameliyat için 2 bin 200 euro ödeme yapıldı. Ameliyat bitiminde ise ek ödeme talep edilirken bunun için de bin 500 liralık bir ödeme daha gerçekleştirildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, genç kız ayrıca maddi ve manevi tazminat davası açmak için harekete geçti.

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in programının ilk bölümü sel nedeniyle ertelendi

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in programının ilk bölümü sel nedeniyle ertelendi
Mahkeme Tülin Şahin'in iddiasını yetersiz buldu

İLİŞKİLİ HABER

Mahkeme Tülin Şahin'in iddiasını yetersiz buldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 13

Aaa 2 yıl önce

Allah’ın işine karışılmaz

Toplam 1 beğeni

hakan 2 yıl önce

iyi olmuş Allahın yarattığını beyenmeyen beter olsun

Toplam 1 beğeni

Kadirovic 2 yıl önce

Türkan ablaya benzemek istemiş ama gaffur abiye benzemiş

Toplam 1 beğeni

Mehmet 2 yıl önce

Allah’ın sana verdiğini beğenmeyip değiştirmeye kalkarsan böyle olur işte. Kendin ettin kendin buldun

Toplam 1 beğeni

muratbey 2 yıl önce

beter olun inşallah rabbimin verdiği sıfata razı olmassanız böyle olur işte

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun