Mahkeme Tülin Şahin'in iddiasını yetersiz buldu

Tülin Şahin, kızının babası olan Pedro de Noronha tarafından darp edildiği iddiasıyla koruma kararı aldırmak için savcılığa başvurmuştu. Noronha da "iftira atıyor" diyerek itiraz etmişti. Mahkeme itirazı haklı buldu ve Şahin’in iddialarının yetersiz olduğu gerekçesiyle tedbir kararını kaldırdı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Tülin Şahin, Noronha'nın ayın 7 günü görmesine izin verdiği  kızına şiddet uyguladığı ileri sürerek savcılığa başvurdu. Lizbon'dan İstanbul'a gelen iş insanı ise hakkındaki şikayetten dolayı havalimanında gözaltına alındı. Şahin, ifadesinden sonra serbest bırakılan Noronha'nın 4 Ağustos'ta evine gelerek kendisine şiddet uyguladığını iddia etti.

Hürriyet'in haberine göre; Pedro de Noronhaise Tülin Şahin’in iddialarının hayal ürünü ve iftira olduğu iddiasıyla uzaklaştırma kararına itiraz etti. Noronha, avukatı Sibel Engin aracılığıyla mahkemeye sunduğu itiraz dilekçesinde, Şahin’in iddialarını ispatlamak için mahkemeye delil sunmadığını söyledi. Tülin Şahin’in mental sağlığının yerinde olmadığının öne sürüldüğü dilekçede, “Tülin Şahin mahkeme kararına aykırı davranarak babayla çocuğun görüşmesine engel olmaktadır” denildi. Mahkeme Pedro de Noronha’nın itirazını kabul etti. Tülin Şahin’in iddia ettiği olay ile tedbir süresinin orantılı olmadığını belirten mahkeme, Noronha aleyhine verilen uzaklaştırma kararını kaldırdı.

tülin şahin

tülin şahin

İtiraz dilekçesinde; Pedro de Noronha’nın çocuğunu görmek için İstanbul’a geldiği, ancak Tülin Şahin’in bunu engellediği öne sürüldü:

“Çocuğu göstermemek için mahkeme kararını bir koz olarak kullanan Tülin Şahin, hayal ürünü iddialarda bulunarak mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmış, Pedro de Noronha’yı linç ettirmeye ve itibarını zedelemeye çalışmıştır. Noronha’nın çocuğuna ve Tülin Şahin’e karşı fiziksel ve psikolojik şiddeti kesinlikle olmamıştır.”

 

 

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in programının ilk bölümü sel nedeniyle ertelendi

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in programının ilk bölümü sel nedeniyle ertelendi
Burun estetiği yaptıran kadının hayatı karardı, pişkin doktor ise "Düğün hediyem olsun" dedi

İLİŞKİLİ HABER

Burun estetiği yaptıran kadının hayatı karardı, pişkin doktor ise "Düğün hediyem olsun" dedi
Müslümanlardan özür dileyen Rihanna'ya 'hadis' davası

İLİŞKİLİ HABER

Müslümanlardan özür dileyen Rihanna'ya 'hadis' davası
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0