Yerli 'Marilyn Monroe' dilenci kızı darp etti

Mardin'de yaşayan ve yerli 'Marilyn Monroe' olarak adını duyuran Melek Karahan, bu kez izleyenleri şoke eden bir görüntü ile ortaya çıktı. Dükkanının yanında oturan dilenci kızı darbeden Karahan, kendisine engel olmaya çalışan vatandaşlara da saldırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mardin'de yaşayan ve yerli 'Marilyn Monroe' olarak bilinen Melek Karahan'ın dükkanının yanına oturan dilenci kızı darp ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İHA'nın haberine göre, kentte yerli 'Marilyn Monroe' olarak tanınan Melek Karahan, sabun sattığı dükkanının önünde oturan dilenci kızı zorla iş yerine götürüp kapıyı da kapatmaya çalıştı.

Yoldan geçen ve duruma engel olan vatandaşlarla da kavga eden Karahan, dilenci kızı da kaldırıp yere atarak darp etti.

Karahan’ın dilenci kızı darp ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Karahan'ın küçük kıza yardım etmeye çalışan vatandaşlara hakaret savurduğu öğrenildi.

Asuman Dabak: Tavuk restoranı açacaktık 2.5 milyon lira dolandırıldım

İLİŞKİLİ HABER

Asuman Dabak: Tavuk restoranı açacaktık 2.5 milyon lira dolandırıldım
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 15

halk 2 yıl önce

İnsan sonuçta hata etmiş nefsine hakim olamamış, karalamak yakışmaz o yanlışın üstü yanlış ile örtülmez yardımcı olmak gerek hata eden hatasını elbet anlar.

akoyusuf 2 yıl önce

yerli acımasız cadoloz...

fırat 2 yıl önce

yerli değil de çakma merliyn more...

Adnan 2 yıl önce

Ya diğer öküzün trene baktığı gibi izleyenlere ne demeli. Sadece genç itiraz ediyor, yazıklar olsun.

izmir 2 yıl önce

akıllı ol mariy morın yoksa tek gözün mor olur

Yorumların Tümünü Okuyun