Asuman Dabak: Tavuk restoranı açacaktık 2.5 milyon lira dolandırıldım

Tavuk restoranı açmak isteyen oyuncu Asuman Dabak, ortak olmak üzere anlaştığı İ. D. tarafından 2,5 milyon lira dolandırıldığını iddia edildi.

2013 yılında Cihangir'de bulunan evini satışa çıkaran tiyatrocu Asuman Dabak'ın evini görmek için gelen İ. D., Dabak'a evi neden sattığını sordu. Oyuncu, restoran açmak istediğini söyledi. D. ise Çanakkale'de açacağı bir restoran olduğunu söyleyerek Dabak'a ortaklık teklif etti.

ÇANAKKALE KARARI

Çanakkale'de restoran açmak üzere anlaşma yapan oyuncu, bankaya çek hesabı açtırdı, ortağına da 10 adet boş şekilde imzaladığı çek yaprağı bıraktı. Bir süre sonra bankadan aranan ünlü oyuncu çeklerin karşılıksız olduğu haberini aldı.

D. ise Dabak'a borcu olduğu başka kişiler tarafından kaçırıldığını ve çek yapraklarını bu kaçıran insanlara verdiğini söyledi. Bir süre sonra Dabak hakkında icra takibi yapıldı. İcralık olan Dabak, icra takibi başlatan şahısları tanımadığını ve D. tarafından 2.5 milyon lira dolandırıldığını ileri sürdü. D.'ya, resmi belgede sahtecilik suçundan iki yıldan beş yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

'ÇEKLERI İMZALADIM'

İ. D., oyuncuyla bir mal alım satım işinde tanıştıklarını, oyuncunun kendisine restoran açmak istediğini söylediğini ve ortak olmak istediğini ilettiğini kaydetti.

Derya, ünlü oyuncunun İsviçre'de bulunduğu bir sırada sepette tavuk, patates satıldığını gördüğünü, "Bunu Türkiye de yaparsak para kazanırız. Aynı zamanda ben televizyoncuları buraya getirip reklam yaptırırım, ortalığı ayağa kaldırırım" diyerek kendisini ikna ettiğini belirtti. Çeklerin bazılarını imzaladığını kabul eden D., "Tavuk bayisine teslim ettiğim çekin akıbetini bilmiyorum" dedi.

 

Yerli 'Marilyn Monroe' dilenci kızı darp etti

İLİŞKİLİ HABER

Yerli 'Marilyn Monroe' dilenci kızı darp etti
Oyuncu Burcu Biricik, çiftlikte çektirdiği pozlarla büyük beğeni topluyor

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Burcu Biricik, çiftlikte çektirdiği pozlarla büyük beğeni topluyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0