Oyuncu Burcu Biricik, çiftlikte çektirdiği pozlarla büyük beğeni topluyor

Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizilerinde başarılı oyunculuklar sergileyen ve çok sevilen Burcu Biricik, sosyal medya hesabından "Tabiat aşkı" notuyla yeşilliklerin içinde çektirdiği fotoğraflarını paylaştı.

Oynadığı dizilerle adından sıkça bahsedilen güzel oyuncu Burcu Biricik doğa tutkusuyla biliniyor. Her fırsatta sosyal medya hesabı üzerinde doğayla ilgili paylaşımlar yapan Biricik son olarak  tarlada ve hayvanların içinde verdiği pozları paylaştı.

burcu biricik instagram paylaşımı

burcu biricik instagram paylaşımı

"TABİAT AŞKI YEGANE AŞKTIR"

Instagram'da 2,9 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, çiftlikte domates toplarken ve hayvanlarla verdiği pozları paylaştı. Paylaşımına "Tabiat aşkı, insanın ümitlerini boşa çıkarmayan yegane aşktır" notunu ekleyen oyuncuya 165 binden fazla beğeni geldi.

Asuman Dabak: Tavuk restoranı açacaktık 2.5 milyon lira dolandırıldım

İLİŞKİLİ HABER

Asuman Dabak: Tavuk restoranı açacaktık 2.5 milyon lira dolandırıldım
Cimilli İbo'nun cenaze töreninde tepki çeken görüntüler! Telefonu eline alan canlı yayın yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Cimilli İbo'nun cenaze töreninde tepki çeken görüntüler! Telefonu eline alan canlı yayın yaptı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Mehmet 2 yıl önce

insanları diziler ile kandırıyorlar hep. zengin hayatı. her şey ayağına gelir. sürekli erkek değiştir. ancak gerçek hayata baktığınızda olması gerektiği gibi doğa ile iç içe. kandırılmayın. akıllı olun.

Resi 2 yıl önce

la gardasım biz ene