Burak Özçivit'i oğlu Karan karizmasıyla alt etti!

Yeni sezonda 'Alp Arslan' dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanan Fahriye Evcen, at binme ve kılıç eğitimi almaya başladı. Burak Özçivit, oğlunu da at çiftliğine götürerek Karan'a büyük bir sürpriz yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlüler dünyasının parmakla gösterilen babalarından olan Burak Özçivit sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımı ile ilgi odağı oldu. Burak Özçivit'in oğlu Karan ile at bindiği anlara beğeni yağarken Fahriye Evcen de baba-oğulun karelerine "Ayy deliricemm" yorumunu yaptı. Karan şimdiden karizması ile babasının tahtına aday gösterildi.

 

ATV'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi 'Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, oğlunu at çiftliğine götürerek Karan'a büyük bir sürpriz yaptı.

Fahriye Evcen yeni dizisi için at binme dersi alırken baba- oğul da at çiftliğini ziyaret etti. Gördüğü atlar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Karan'a babası destek oldu. Ünlü oyuncu çektiği videoya "Ailece sevdiğimiz doğrudur" notunu düştü.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef sürprizi!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan MasterChef sürprizi!
Arı sesinin rahatlatıcı etkisi için yapılan "Arı Yatağı"ndan 6 yılda 100 kişi faydalandı

İLİŞKİLİ HABER

Arı sesinin rahatlatıcı etkisi için yapılan "Arı Yatağı"ndan 6 yılda 100 kişi faydalandı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0