Yeşilçam'ın emektar ismi Ali İnce son yolculuğuna uğurlandı

Yeşilçam filmlerinde yan rollerin vazgeçilmez oyuncusu aynı zamanda o dönemde pek çok filmde set amirliği görevini üstlenmiş olan Ali İnce, Fatih Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Çöpçüler Kralı filminde Ayşen Gruda’nın kardeşlerinden boyacı rolünü canlandıran Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ali İnce’den acı haber geldi. Medyaradar’ın haberine göre; usta oyuncu, 62 yaşında hayatını kaybetti.

Ali İnce’nin cenazesi, 18 Ağustos Çarşamba günü Fatih Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Hababam Sınıfı Tatilde, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ve Hababam Sınıfı Güle Güle filmlerinde de rol alan İnci, Ortadirek Şaban filminde (karate yapan kişi), 1984 yapımı Zavallılar filminde (Kumarbaz), 1987 yapımı Yaprak Dökümü dizisinde (Hasan Karakteri) ve son olarak 1999 yılında Veliler Serdarı filminde (Çoban) karakterlerini canlandırmıştır.

MFÖ, Kuruçeşme konser gelirlerini AFAD'a bağışladı!

İLİŞKİLİ HABER

MFÖ, Kuruçeşme konser gelirlerini AFAD'a bağışladı!
Finish'in su elçisi Kıvanç Tatlıtuğ ekran yüzü oldu

İLİŞKİLİ HABER

Finish'in su elçisi Kıvanç Tatlıtuğ ekran yüzü oldu
Güldür Güldür Show kadrosuna sürpriz transfer

İLİŞKİLİ HABER

Güldür Güldür Show kadrosuna sürpriz transfer
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0