MFÖ, Kuruçeşme konser gelirlerini AFAD'a bağışladı!

Türk müziğinin efsane üçlüsü olarak bilinen MFÖ grubu Kuruçeşme'de gerçekleştirdikleri konserinin bütün gelirini AFAD'a bağışladı.

Yaz konserlerinin unutulmaz isimlerinden MFÖ Kuruçeşme Açıkhava'da konser verdi. Önceki akşam gerçekleştirdiği konserde müziğin efsane grubu MFÖ en sevilen şarkılarını Kuruçeşme sahnesinde seslendirdi. Dinleyicisiyle boğazın kıyısında buluşan efsaneler, dillere pelesenk olan klasiklerini seslendirerek hayranlarına eşsiz bir müzik ziyafeti sundular.

Konser öncesi röportaj veren Mazhar, Fuat, Özkan "Kuruçeşme konserlerini özlemiştik. Boğaz manzarası o kadar güzel ki dekor gibi... Seyirciler ile şarkıları beraber seslendirmek bizler için ilaç gibi" sözleriyle dinleyicilerine ve sahneye olan özlemlerini dile getirdi. Efsane üçlü "Best of" albümün sinyallerini de "Birbirimizi kandırabilirsek bir şeyler yapabiliriz" sözleriyle verdiler.

MFÖ, sevilen şarkılarını seslendirdiği o muhteşem anlarda bilet gelirinin bir kısmını AFAD'a bağışladıklarını da dile getirdi.

Yeşilçam'ın emektar ismi Ali İnce son yolculuğuna uğurlandı

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın emektar ismi Ali İnce son yolculuğuna uğurlandı
Osman Müftüoğlu açıkladı: 4. doz doğru karar mı?

İLİŞKİLİ HABER

Osman Müftüoğlu açıkladı: 4. doz doğru karar mı?
Finish'in su elçisi Kıvanç Tatlıtuğ ekran yüzü oldu

İLİŞKİLİ HABER

Finish'in su elçisi Kıvanç Tatlıtuğ ekran yüzü oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Mehmet58 2 yıl önce

Helal olsun.diğer sanatçılardan da aynı fedakarlığı bekliyoruz.ama herhalde çok bekleriz.

Musa 2 yıl önce

BU adamlar çok iyiler. Allah uzun ömür versin.