Kraliçe Elizabeth'ten Harry ve Meghan'a yasal adım!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılarak kendilerine Amerika'da yeni bir hayat kuran Prens Harry ve Meghan Markle'a Kraliçe Elizabeth'ten sürpriz bir hamle geldi.

Britanya kraliyet ailesindeki resmi rollerinden ayrılarak kendilerine Amerika'da yeni bir hayat çizen Prens Harry ve Meghan Markle'ın attığı her adım sosyal medyanın gündemine oturuyor. Ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda kraliyet ailesine yönelik bomba iddialarda bulunan ünlü çift, son olarak anı kitabı yazma hazırlığında olduklarını açıklamışlardı. 

Lady Colin Campbell: “Prens Harry kitap yazabilecek kapasiteye sahip değil!”İLİŞKİLİ HABERLady Colin Campbell: “Prens Harry kitap yazabilecek kapasiteye sahip değil!”

Tüm bu süreç boyunca sessizliğini koruyan Kraliçe Elizabeth'ten beklenmedik bir hamle geldi. The Sun gazetesinin haberine göre; Kraliçe Elizabeth 'kraliyet ailesine tam teşekküllü saldırıyı hedefleyen' ikiliye "Artık yeter" diyerek sınırı çizdi.

Kraliçe Elizabeth, Saray'daki tecrübeli görevlilere Prens Harry ve Meghan Markle'a yönelik yasal bir mücadeleye girmek için hazırlık yapmalarını belirtti. 

Sanatçı Karsu: Sahne kıyafetimi bit pazarından aldım!

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Karsu: Sahne kıyafetimi bit pazarından aldım!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0