Lady Colin Campbell: “Prens Harry kitap yazabilecek kapasiteye sahip değil!”

Geçtiğimiz günlerde Prens Harry’nin anılarını kaleme alacağı bir kitap hazırlığında olduğu öğrenilmişti. İngiliz Kraliyet Ailesi’ni şaşırtan kararla ilgili sürpriz detaylar ortaya çıktı.

Daily Mail’in haberine göre Prens Harry’nin İngiltere’nin en ünlü yayınevlerinden Penguin Random House ile 4 kitap için anlaşma yaptığı iddia edilmişti. İlk kitabını gelecek sene piyasaya sürecek olan Prens’in ikinci kitap için öne sürdüğü şartı tüm dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth’in ölümünün gerçekleşmesiyle Prens’in ikinci kitabını yayımlanacağı iddia edilmişti.

Lady Colin Campbell’in yaptığı açıklamaya göre; Prens Harry, kitap yazabilecek bir potansiyele sahip değil. Çünkü Eton Koleji’ndeki öğrencilik yıllarında İngilizce derslerinden başarısız olan Prens’in Campbell’e göre kendi başına iki satırı yan yana getirecek becerisi yok. Daha öncesinde de Prens Harry ve Meghan Markle hakkında şoke edici ifadeler kullanan Campbell "Harry, Kraliçe'nin konuştuğu İngilizce'ye konuşmak üzere yetiştirildi. Ama bunu her zaman yapmadığını söylemek gerek" dedi.

NE OLMUŞTU?

İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrılma kararlarıyla dünya basınının gündemine oturan Meghan Markle ve Prens Harry cephesinde sular durulmuyor. Amerika’da yeni bir hayata başlayan ünlü çift, geçtiğimiz aylarda ünlü televizyoncu Oprah Winfrey’e verdikleri röportajla ortalığı karıştıracak ifadelere yer vermişti. 

Prens Harry’nin yazacağı anı kitabına Buckingham Sarayı’ndan şaşırtan açıklama!İLİŞKİLİ HABERPrens Harry’nin yazacağı anı kitabına Buckingham Sarayı’ndan şaşırtan açıklama!

Son olarak Prenses Diana’nın heykelinin açılışı için İngiltere’ye giden Prens Harry’nin Kraliyet Ailesi ile arasında buzların eridiği iddia edilmişti. Ancak Prens’in anılarını anlatacağı bir kitabı gelecek sene piyasaya sürme hazırlığında olması gündeme bomba gibi düştü.

"BİR DEĞİL DÖRT KİTAP"

Kitap için 20 milyon dolar kazanacağı öne sürülen Prens Harry’nin, İngiltere’nin en ünlü yayınevlerinden Penguin Random House ile yaptığı anlaşmanın detayları öğrenildi. Daily Mail’in haberine göre; Prens Harry, yalnızca tek bir kitap değil 4 kitap yazması bekleniyor.

II.ELİZABETH’İN ÖLMESİ BEKLENİYOR!

Prens Harry’nin ilk kitabının 2022 yılında okuyucularla buluşacağı biliniyor. Ancak ikinci bir kitap daha yazmayı planlayan Prens’in Kraliyet sırlarına bu kitapta yer vereceği öğrenildi. İkinci kitabın yayımlanması için şart koşan Prens’in isteği, tüm dünyada çok konuşuldu.

Buna göre; ikinci kitap, İngiltere Kraliçesi hayatını kaybettikten sonra yayımlanacak. II.Elizabeth’in ölümü sonrasında okuyucunun karşısına çıkacak kitabın içerisinde yer alacak bilgiler şimdiden merak konusu oldu.

İbrahim Tatlıses’ten Selin Yeninci’ye övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses’ten Selin Yeninci’ye övgü dolu sözler!
Sosyetik Yasemin Özilhan ve eşi İzzet Özilhan karavan modasına uydu! 300 bin TL'ye...

İLİŞKİLİ HABER

Sosyetik Yasemin Özilhan ve eşi İzzet Özilhan karavan modasına uydu! 300 bin TL'ye...
Seda Bakan tatilde çöp topladı

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan tatilde çöp topladı
Vergi kaçırmakla suçlanan Shakira hakim karşısına çıkacak!

İLİŞKİLİ HABER

Vergi kaçırmakla suçlanan Shakira hakim karşısına çıkacak!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0