Prens Harry’nin yazacağı anı kitabına Buckingham Sarayı’ndan şaşırtan açıklama!

Anılarını bir kitaba dönüştürme hazırlığında olan Prens Harry’nin bu kitaptan 20 milyon dolar kazanacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Buckingham Sarayı sözcüsü, Prens Harry ile ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılma kararı sonrasında gündemden düşmeyen Prens Harry, yaşadığı her şeyi kaleme alacak. Buckingham Sarayı, 36 yaşındaki Prens’in anı kitabı hakkında ilk konuştu.

Saray sözcüsü, People dergisi ile gerçekleştirdiği görüşmede; Prens Harry’nin önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak kitabı için İngiliz Kraliyet ailesi ile gizli bir görüşme yaptığını ifade etti. 

Sözcü, “Harry, proje için Buckingham Sarayı’ndan izin almayı beklemiyor” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kitapla ilgili herhangi bir açıklama, Sussex Dükü ve Düşesi için bir soru olacaktır”

NE OLMUŞTU?

Mart 2020’de Kraliyet ailesinden ayrılma kararı alan Prens Harry ve Meghan Markle cephesinde sular durulmuyor. Geçtiğimiz aylarda ünlü televizyoncu Oprah Winfrey ile bir röportaj gerçekleştiren çift, çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Çiftin açıklamasına göre; Meghan Markle’ın hamile olduğu dönemlerde kraliyet ailesi, bebeğin ten rengi hakkında endişeleniyordu.

Prens Harry ve eşi Meghan Markle İngiltere’ye gitmeyi düşünüyor!İLİŞKİLİ HABERPrens Harry ve eşi Meghan Markle İngiltere’ye gitmeyi düşünüyor!

Tüm dünyada yankı uyandıran röportaj sonrasında Prens Harry, yaşadığı süreçleri kaleme almaya karar verdi.

Amerika merkezli yayınevi Penguin, kitabın 2022 sonunda yayınlanacağını belirtirken, Prens’in kitabı yazarken hayatı hakkında "samimi ve içten" bir yaklaşım sergileyeceğini vurguladı.

Page Six’in haberine göre, Prensin anılarını kaleme alması ona tam 20 milyon dolar kazandıracak.

Kitapta, Prens Harry'nin "ilk kez, onu şekillendirmeye yardımcı olan deneyimleri, maceraları, kayıpları ve hayat derslerinin yer alacağı" bilgisine ulaşıldı.

Ece Erken'den Alişan'a zeytin dalı!

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken'den Alişan'a zeytin dalı!
Sibel Can’dan şaşırtan pandemi yorumu: “Pandemi nedeniyle ruhumuz tekrar bedenimizle buluştu”

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can’dan şaşırtan pandemi yorumu: “Pandemi nedeniyle ruhumuz tekrar bedenimizle buluştu”
Yunanistan’ın ünlü DJ’i Antonis Karagounis, hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Yunanistan’ın ünlü DJ’i Antonis Karagounis, hayatını kaybetti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0