Ece Erken'den Alişan'a zeytin dalı!

Demet Akalın ile Alişan'ın barışma haberleri sonrası Ece Erken, sosyal medyadan Alişan ile olan arkadaşlığını bozmuştu. Yaklaşık bir yıldır Ece Erken Alişan ile konuşmuyor. Ancak Alişan'ın kardeşi, Selçuk Sertaş ile küsmesi sonrası Erken, Alişan ile barışmak istedi.

Selçuk Sertaş'ın ölüm haberini lan Ece Erken, üzüntüsünü sosyal medyada dile getirdi. Eski dostu Alişan ile barışmak isteyen Erken, ardı sıra paylaşımlar yaptı.

AlişanİLİŞKİLİ HABERAlişan'ın yakın dostu Demet Akalın neden Selçuk Tektaş'ın cenazesinde yoktu?

ece erken alişanla barışmak istiyor

ece erken alişanla barışmak istiyor

Buse VarolİLİŞKİLİ HABERBuse Varol'dan ardı sıra gelen Selçuk Tektaş paylaşımları duygulandırdı!

Taziye mesajıyla aradaki buzları eriten Erken, duygusal bir mesaj yayınladı. Erken paylaşımında oğlu Eymen'in Alişan'ı özlediğini de dile getirdi. 

İşte Ece Erken'in o paylaşımı;

"Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Bugün benim için çok zor geçti. Durup dururken ağlama krizleri, eski fotoğrafları arama, bakma. Ne kadar konuşmasam da, ki bugün yine dertleştik, konuştuk kardeşim Alişan'la, içimde çok büyük bir boşluk oldu. Oğlum Eymen yeterince sensiz büyüdü Alişan. Artık beraber olma vakti. Biz 20 yıl kardeştik, Allah ömür verirse daha nice yıllar devam edecek. Seni çok seviyorum. Güçlü olman lazım ve olacaksın. Selçuk da öyle isterdi. Eymen seni çok özledi, ben de."

Prens Harry’nin yazacağı anı kitabına Buckingham Sarayı’ndan şaşırtan açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Prens Harry’nin yazacağı anı kitabına Buckingham Sarayı’ndan şaşırtan açıklama!
Dr. Sevde Altuntaş'tan gururlandıran dönüş: Vatanıma faydam dokunsun

İLİŞKİLİ HABER

Dr. Sevde Altuntaş'tan gururlandıran dönüş: Vatanıma faydam dokunsun

BİR YORUM YAPIN 2

Mustafa 2 yıl önce

Bence burada asıl konu eymenin Alişan sız büyümesi değildir. Esasen demek istiyor ki; Ben uzun süredir işsizim, seninle aramızda ki buzları bu vesileyle eritelim. Şu an sende proğram yapmiyorsun. İstersen birlikte ikili olarak iş yapabiliriz demek istiyor. Geri planda bilinç altın da bu var.

Toplam 6 beğeni

Sibel 2 yıl önce

Dogru tespit

Toplam 0 Beğeni