"Rapor Sahte" diyen Necati Şaşmaz'a eski eşi Nagehan Kaşıkçı ateş püskürdü!

"Kurtlar Vadisi" dizisiyle şöhret kazanan oyuncu Necati Şaşmaz'ın eski eşi Nagehan Kaşıkçı, boşanma sürecinde gündeme bomba gibi düşen "sahte rapor" iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz, eski eşi Nagehan Kaşıkçı ile boşanma sonrasında süregelen olaylarla gündemden düşmüyor.

Kaşıkçı, eski eşi Necati Şaşmaz'ın küçük oğullarını tarikat merkezlerine götürdüğü iddiasıyla psikolojik olarak etkilendiğini söylemişti. 8 yaşındaki oğlunun psikolojik zarara uğradığını ifade eden raporlar için sahte diyen Necati Şaşmaz'a Nagehan Kaşıkçı'dan sert açıklamalar geldi. 

Kaşıkçı yaptığı açıklamada şu cümleleri kullandı:

“Dün itibarıyla basında çıkan, şahsımı ve çocuklarımı ilgilendiren asılsız haberler nedeniyle açıklama yapma gereği duydum. Medyada bahsi geçen ‘sahte rapor’ iddiası tamamen gerçek dışı olup, kamuoyunu yanıltıcı niteliktedir. Nitekim bizzat mahkemenin talebi üzerine Anadolu Adliyesi Adli Destek Birimi psikolog ve pedagog uzman heyeti, Adli Tıp Kurumu ve Marmara Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı uzman hekimleri tarafından tanzim edilen üç ayrı rapor, sahte olduğu iddia edilen rapor ile tamamen aynı doğrultudadır. Çocuğumun tarikat oluşumu nedeniyle uğradığı psikolojik zararlar, raporların tamamında çok açık bir şekilde ifade edilmiştir.”

"ÇOCUKLARIMIN BABASININ MENSUBU OLDUĞU TARİKAT!"

Nagehan Kaşıkçı, konu hakkında sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dolayısıyla ileriennimdir. Bu konuda anneleri olarak her türlü gayreti gösterdiğimi, çocuklarımın pedagojik tedavi süreçlerini titizli sürülen sahte rapor iddiası, bahsi geçen kurum ve hekimlere saygısızca yöneltilmiş iftiradan öteye geçememektedir. Çocuklarımın babasının kendi kusurlarını kamufle etmek amacıyla mesleğini dürüstçe icra eden hekimlere ithamda bulunmak yerine çocuklarının sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri için çaba sarf etmesi en büyük temkle takip ettiğimi bildirmek isterim. Son olarak çocuklarımın babasının da mensubu olduğu, dini ve ahlaki değerlere tamamen aykırı tarikat kisvesi altındaki bu oluşumdan çocuklarımı korumak ve uzak tutmak adına hukuki mücadelemi sürdürdüğümü ve sürdüreceğimi de kamuoyuna saygılarımla bildiririm"

NE OLMUŞTU?

2012 yılında birlikteliklerini nikah masasına taşıyan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ve Nagehan Kaşıkçı, 2019 yılında açtıkları karşılıklı boşanma davasıyla evliliklerini noktalamışlardı.

Açılan davanın dilekçesine göre; ünlü oyuncu 10 milyon TL tazminat ve çocuklarının velayetini talep etmişti. Aynı şekilde Nagehan Kaşıkçı da psikolojik, fiziksel ve cinsel şiddete maruz kaldığını ileri sürmüş; toplamda 20 milyonluk tazminat ile birlikte oğulları ve kendisi için 60 bin TL aylık nafaka istediğini belirtmişti. 

Bunun yanı sıra; Nagehan Kaşıkçı'nın iddiasına göre; Necati Şaşmaz eski eşiyle olan telefon konuşmalarını izinsiz bir şekilde 11 defa kayıt almıştı. Bu iddia sonucu asliye ceza mahkemesinde yargılanan ünlü oyuncu, üzerine atılı tüm iddialarda suçsuz bulundu. Dava sonucunda ünlü çiftin boşanmasına; çocukların velayetinin anneye verilmesine ve iki çocuğa 7 ve 9 bin lira olmak şartıyla aylık toplam 16 bin lira nafaka bağlanmasına karar verildi.

SAHTE RAPOR İDDİASI

Zor bir boşanma süreci geçiren ikiliden Nagehan Kaşıkçı bu süre zarfında, Necati Şaşmaz'ın 8 yaşındaki oğlunu tarikat merkezlerine götürdüğünü ileri sürdü ve çocuğunun psikolojik sorunlara maruz kaldığını belirterek psikiyatr Muzaffer U.'dan rapor aldı. 

Şaşmaz, bu raporun sahte olduğunu ve para karşılığında elde edildiğini söyleyerek; dört ayrı uzmandan oğlunun kaygı bozukluğu olmadığını işaret eden rapor aldı. Aynı zamanda ünlü oyuncu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak raporu hazırlayan psikiyatra suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti. 

Türk lise öğrencisi Derya Karadeniz gururlandırdı! NASA'nın resmi sitesinde...

İLİŞKİLİ HABER

Türk lise öğrencisi Derya Karadeniz gururlandırdı! NASA'nın resmi sitesinde...
Şarkıcı Gülşen: Tüm dünyanın en büyük sorunu korona değil, iklim krizi ve kıtlık alarmı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gülşen: Tüm dünyanın en büyük sorunu korona değil, iklim krizi ve kıtlık alarmı
Tamer Karadağlı'dan kızı Zeyno ile ilgili dikkat çeken uyarı!

İLİŞKİLİ HABER

Tamer Karadağlı'dan kızı Zeyno ile ilgili dikkat çeken uyarı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

güllü 2 yıl önce

abi ver parayı bu kadın 60 bini almadan senin peişni bırakmaz

Ddd 2 yıl önce

İstisnalar vardır ama kendinden 15 yaş küçük birisiyle evlenirsen bun olanlar normal. Biraz kendine yakışan, olgun bir kadınla evlen be kardeşim.. sonra gelir tarikata gidiyor diye şikayet eder.. bara pavyona görürsen rakı içirsen modern derlerdi ama

Toplam 4 beğeni

Müslüman 2 yıl önce

Ya bi git işine tarikat psikoloji bozuyormuş sen hangi ceddin torunusun hangi dine mensupsun yahudiysen sözüm yok islam ağır gelir sana nage

Toplam 5 beğeni

O k u r 2 yıl önce

Bir çocuğun bikinili annesiyle denize girmesi psikolojisini bozmuyor ama babasıyla bir tekkeye gitmesi psikolojisini bozuyor... Bu çocuk tekkede çıplak annesinden daha garip ne görmüş olabilir ki. Bu raporu verenlerin "meşrusu" nedir?

Toplam 5 beğeni

ahmet 2 yıl önce

şöhret zor iş.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun