Oyuncu Ezgi Mola koronavirüsü atlattı

TRT'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncusu Ezgi Mola'nın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. İki doz aşısını da yaptırdığını açıklayan Mola, koronavirüsü atlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Masumlar Apartmanı'nda Safiye rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Ezgi Mola, koronavirüse yakalandı. Mola'nın testinin pozitif çıkmasının ardından yakın arkadaşları panik oldu ve test yaptırmaya koştu. Hastalığı hafif atlattığını belirten ünlü oyuncu, son durumuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Etiler'de görüntülenen Ezgi Mola, koronavirüsü atlattığını söyledi. Ünlü oyuncu, "Ne olur ne olmaz diye iki kez test yaptırdım. Kimseye riske atmaya gerek yok" dedi.

"7 KEZ TEST OLDUM"

Ezgi Mola, "Arkadaşlar, temasım olduğu için kendimi karantinaya aldım. 7 kez test oldum, testlerimin bazıları pozitif, bazıları ise negatif. Dolayısıyla bu risk durumu devam ettiği için de sürekli negatif çıkana kadar ben testlerime devam edeceğim. İki doz aşı olmamın etkisiyle en ufak bir semptom göstermiyorum" ifadelerini kullandı.

"LÜTFEN AŞI OLUN"
"İyi ki iki aşımı da yaptırmışım" diyen oyuncu, "Ne yazık ki yoğun bakımda ünitesine bulunan hastalarının yüzde 90'ının aşısı yok. Lütfen siz de aşınızı yaptırın" sözleriyle aşı olma çağırısında bulundu.

Ebru Gündeş ve Meryem Uzerli aynı sahnede! Antep çiftetellisiyle göbek attılar

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş ve Meryem Uzerli aynı sahnede! Antep çiftetellisiyle göbek attılar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 12

Yörükoğlu 2 yıl önce

Geçmiş olsun Ezgi abla.. Bu millet duruşunu seviyor. Dik dur, baskılara boyun eğme.

Bir Dost 2 yıl önce

Testlerin bazıları negatif bazıları pozitif diyor. O zaman bu testler o kadar güvenilir değil. Ezgi Mola'ya geçmiş olsun.

Zekeriya 2 yıl önce

En güzel kanit 7 kere test bir negatif bir pozitif, olay bu. Her gribi korona olarak gösteriyor, testler.

Hasan 2 yıl önce

Ben Korona dan değil de Detarjandan zehirlenip öleceğini düşünüyordum

Garip 2 yıl önce

Nasıl yani bazı testele pozitif bazı testler negatif çıktı ve siziz hâlâ tesete güveniyormusunuz? PCR testleri covidi tespit etmiyor benim analdığım bu.

Yorumların Tümünü Okuyun