Ebru Gündeş ve Meryem Uzerli aynı sahnede! Antep çiftetellisiyle göbek attılar

Uzun zamandır Almanya'da yaşayan ünlü oyuncu Meryem Uzerli ve usta sanatçı Ebru Gündeş, dün akşam bir düğünde karşılıklı göbek attı.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş de aynı düğünde sahneye çıkıp konuklara eğlenceli anlar yaşattı. Hem dans edip hem de şarkı söyleyen Gündeş, ünlü oyuncu Meryem Uzerli'yi de sahneye davet etti.

ANTEP ÇİFTETELLİSİYLE GÖBEK ATTILAR

Antep çiftetellisiyle dans edip göbek atan ikilinin o anları objektiflere yansıdı. Gündeş ve Uzerli'nin dans görüntüleri, kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Oyuncu Ezgi Mola koronavirüsü atlattı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Ezgi Mola koronavirüsü atlattı
Anlamlı hareket... Ferhan Şensoy'un adı yeşerecek

İLİŞKİLİ HABER

Anlamlı hareket... Ferhan Şensoy'un adı yeşerecek
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0