İpek Açar'dan samimi açıklama: Aslı Gönül denilince gözlerim yaşarıyor!

Ünlü şarkıcı Kayahan'ın eski eşi İpek Açar, katıldığı bir programda kızı Aslı Gönül hakkında konuştu. Ünlü isim "Aslı Gönül’ denilince gözlerim yaşarıyor, 3 aydır görmüyorum" dedi.

Müzik dünyasının değerli isimlerinden biri olan Kayahan'ın eski eşi İpek Açar, geçtiğimiz günlerde "Vapurda Çay Simit Sohbet" programına katıldı. Kayahan ile yaptığı evlilikten 2000 yılında dünyaya gelen kızı Aslı Gönül hakkında özlem dolu ifadeler kullanan İpek Açar, kızıyla 3 aydır görüşemediklerini açıkladı.

İngiltere'de yer alan Durham Üniversitesi'nin Fizik Bölümü'nde eğitim gören 21 yaşındaki Aslı Gönül, bir süredir eğitim hayatı için yurtdışında yaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kızı Aslı Gönül'den uzak kalan İpek Açar, "Aslı okuluna devam ediyor. Pandemiden ötürü 3 aydır Türkiye’ye gelemedi. ‘Aslı Gönül’ denilince gözlerim yaşarıyor. Hayatımızda ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Çok özledim. İnşallah eylül ayında kavuşacağız." şeklinde konuştu. 

Ayrıca İpek Açar, kızının babası gibi müziğe yeteneği olduğunu vurgularken, "Muhteşem bir sesi var. Gitar, piyano çalıyor ama bilim insanı olma yolunda ilerlemeyi tercih etti. Biz de tüm kalbimizle onu destekledik." dedi.

Kenan İmirzalıoğlu 3 yıl sonra dizide oynayacak!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu 3 yıl sonra dizide oynayacak!
Kanye West'ten şaşırtan hamle! Adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu

İLİŞKİLİ HABER

Kanye West'ten şaşırtan hamle! Adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0