Kanye West'ten şaşırtan hamle! Adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu

Amerikalı rap şarkıcısı Kanye West, isim değişikliğine gitmeye karar verdi. Adını "Ye" olarak değiştirmek isteyen ünlü isim hayranlarını şaşırttı.

Tam ismi Kanye Omari West olan dünyaca ünlü şarkıcı Kanye West, isim değişikliği yapmak için mahkemenin yolunu tuttu. 2018 yılında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bu isteğini dile getiren ünlü şarkıcı, "Resmi olarak Kanye west olarak bilinsem de ben Ye’yim." ifadelerini kullanmıştı.

44 yaşındaki rapçi bu istediğini gerçekleştirmek için harekete geçti ve yasal adımlar uygulamaya karar verdi. Adını "Ye" olarak değiştirmek isteyen Kanye West, bu isteğini gerçekleştirdiği takdirde North, Saint, Chicago ve Psalm adlı dört çocuğuyla aynı soy ismine sahip olmayacak. 

İpek Açar'dan samimi açıklama: Aslı Gönül denilince gözlerim yaşarıyor!

İLİŞKİLİ HABER

İpek Açar'dan samimi açıklama: Aslı Gönül denilince gözlerim yaşarıyor!
Kenan İmirzalıoğlu 3 yıl sonra dizide oynayacak!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu 3 yıl sonra dizide oynayacak!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0