Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'dan Gökhan Gönül'e övgü, babasına sitem!

Ünlü şarkıcı Emrah ve oğlu Tayfun yıllardır yaşadıkları sorunlar nedeniyle gündemden düşmüyor. Tayfun Erdoğan, ünlü futbolcu Gökhan Gönül'ün yıllar sonra ortaya çıkan kardeşine sahip çıkması hakkında "Her yönden dört dörtlük adammışsın" ifadelerini kullandı.

Kocaeli'nde yaşayan Can Gönül isimli bir genç, iş için istenilen nüfus kayıt örneğinde  tüm Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan futbolcu Gökhan Gönül ile öz kardeş olduğunu öğrendi. Bir kardeşi olduğunun haberini alan ünlü futbolcu ise "Ne gerekiyorsa yapacağız" şeklinde konuşarak kardeşini kabul etti. 

Yıllardır babası Emrah ile sorunlar yaşayan Tayfun Erdoğan ise, filmleri aratmayan bu olay hakkında sessiz kalmadı. Gönül kardeşler hakkında yapılan bir haberin altına yorum yapan Tayfur Erdoğan, "Gökhan Gönül futbolcu olarak takdir edilen bir futbolcusun. İnsanlık olarak da seni ayakta alkışlıyorum. Her yönden dört dörtlük adamışsın" ifadelerini kullandı. 

Tayfur Erdoğan'ın yorumunu gören birçok sosyal medya kullanıcısı, Tayfun'un babası Emrah'a sitem ettiğini düşündü. 

Kenan İmirzalıoğlu 3 yıl sonra dizide oynayacak!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu 3 yıl sonra dizide oynayacak!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0