Yakınlarını koronadan kaybeden Emine Ün ve Alişan'dan ağlatan paylaşımlar!

Geçtiğimiz ay abisi Selçuk Tektaş'ı koronadan kaybeden Alişan'dan, annesini koronadan kaybeden Emine Ün'e destek geldi. Ün, Alişan'ın başsağlığı paylaşımı hikayesinde yer vererek yaşadıkları ortak acıyı dile getirdi.

Yaklaşık bir ay hastanede koronavirüsten tedavi gören ancak yaşam savaşını kaybeden Selçuk Tektaş'tan sonra sanat camiasını sarsan ikinci ölüm haberi Emine Ün'ün annesi oldu.

selçuk tektaş cenaze

selçuk tektaş cenaze

Geçtiğimiz hafta annesiyle beraber koronavirüse yakalandığını ancak tedavi gördüklerini belirten Ün, hafif belirtilerle virüsü atlatırken annesi ne yazık ki virüse yenik düştü.

Emine ÜnİLİŞKİLİ HABEREmine Ün'den annesine acı veda! Cenazede kendisini sakinleştiremedi...

emine ünün annesinin cenazesinden

emine ünün annesinin cenazesinden

Kronik rahatsızlıkları olan Müzeyyen Ün, dün toprağa verildi. Emine Ün'e birçok ünlü isimden taziye mesajı geldi. Bunlar arasında Alişan'da vardı.

emine ün paylaşım

emine ün paylaşım

Alişan'da abisi Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybetmişti. Ün, Alişan'ın taziye mesajını yayınlayarak "Ah Alişan nasıl bir acı yaşıyoruz" notunu yazdı. Bu paylaşım yakınlarını ağlattı. Öte yandan Emine Ün'e merhum İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'da destek verdi. 

filiz erkal

filiz erkal

BİR YORUM YAPIN 4

CTN 2 yıl önce

Test

Hans 2 yıl önce

Vah vah sizden başkası yasamiyo...?

vatan 2 yıl önce

koronavirüsten kaybedilen bir kişinin cenazesinde bile halen maskesini burnunun ucunda emanet takan insanlara ne desek ne anlatsak boş

RTEEBU 2 yıl önce

Sanki bir acıyı bunlar yaşıyor bu acını içinde hala sosyal medyayı düşünerek paylaşım yapıyorlar yakınlarınızın ölümünden rant mı devşireceksiniz. Allah rahmet eylesin...